reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja tez wczoraj.... musiałam zajrzec tam, nic niekupiłam bo nic mnie az tak nie zachwyciło bym musiała kupić... no oprócz płaszczyka przeciwdeszczowego ale tego nie kupiłam
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
a widziałam ten płaszczyk-kozuszek, bardzo ładny i w super stanie
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mysia chyba faktycznie mamy identyczne gusty bluze mamy identyczna jest rewelacja zreszta inne rzeczy co kupilas tez mi sie podobaja a i kamizelke tez taka mamy ha ha ha
pozniej wkleje nabytki dla malego z turcji powiem tylko ze wybieral maz i kupili sobie identyczne kurtki BMW ;-)
pozniej wkleje nabytki dla malego z turcji powiem tylko ze wybieral maz i kupili sobie identyczne kurtki BMW ;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Muszę teraz wypatrzeć jakiś kapelusik przeciwdeszczowy...
a może taki: CUDNY PRZECIWDESZCZOWY KAPELUSIK LADYBIRD 18M NOWY (433540857) - Aukcje internetowe Allegro
wiem, że przy cenie płaszczyka to ten straaaasznie drogi, ale moze akurat ci się spodoba
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Super ciuszki dziewczyny
Gosia czarne butki też :-)
Mysia zaszalałaś strasznie podoabja mi sie te 3 bluzeczki NEXT no i bluza oczywiscie cudna Filpo będzie niezły dżolo hihih
a ja się pochwale zakupami dopiero w niedziele -ma przyjść paczuszka z kurteczką już zimową z Angli i bezrekawnikiem bo mi szawgierka ma kupić i wysłać, taniej mnie to wyjdzie niż tutaj jakbym miala kupić
Gosia czarne butki też :-)
Mysia zaszalałaś strasznie podoabja mi sie te 3 bluzeczki NEXT no i bluza oczywiscie cudna Filpo będzie niezły dżolo hihih
a ja się pochwale zakupami dopiero w niedziele -ma przyjść paczuszka z kurteczką już zimową z Angli i bezrekawnikiem bo mi szawgierka ma kupić i wysłać, taniej mnie to wyjdzie niż tutaj jakbym miala kupić
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No ja tez dziś dostałam pare super ciuchów,suszą sie,więc jak wyschną porobię foty.
Cieszę sie,bo juz mam spory zapas spodni,podkoszulek,sweterków.
Jeszcze rajstopy mi brakują i bluzki z długim rękawem...
No i przymierzałam dziś kombinezon z zeszłego sezonu zimowego i jest dobry,ma nawet mały luz,więc problem z głowy.
Nadal nie mam butów zimowych,ale na to jeszcze czas.
Cieszę sie,bo juz mam spory zapas spodni,podkoszulek,sweterków.
Jeszcze rajstopy mi brakują i bluzki z długim rękawem...
No i przymierzałam dziś kombinezon z zeszłego sezonu zimowego i jest dobry,ma nawet mały luz,więc problem z głowy.
Nadal nie mam butów zimowych,ale na to jeszcze czas.
Podziel się: