reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kasiad bardzo ładny komplecik Oli dostała od chrzestnej:tak: Ale faktycznie buciki mogły być też jakieś w komplecie:-p Ciężko ubrać do całego kompletu jakieś "zwykłe" adidaski, dlatego pewnie będziesz musiała kupić jakieś bordowe:sorry2: Kapelusik całkiem pasuje do tego płaszczyka - jak piszesz nie gryzą się:-D Przynajmniej nowocześnie ma na główce i bardzo kwieciście na sobie w pochmurne i deszczowe dni:tak:

Ja wczoraj byłam na zakupach z myślą, że kupię Vickiemu i sobie jakieś kurtki. Wcześniej podobała mi się dla niego jedna w H&M, ale wczoraj jej już nie było:-( Szkoda, bo całkiem fajna mi się wydawała ta kangurka;-) Za to kupiłam mu jeszcze dwie koszule, bluzke z kapturem, ogrodniczki, kapcie po domu i skarpetki. Na razie ma jeszcze ciepłe bluzy a za sweterkami rozejrze się za jakiś czas, może wtedy uda mi się też kupić jakąś kurtkę dla niego:tak:

Załączniki

• DSC_5643a.JPG
    DSC_5643a.JPG
    21,4 KB · Wyświetleń: 19
  • DSC_5652a.jpg
    DSC_5652a.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC_5658a.JPG
    DSC_5658a.JPG
    23,3 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC_5662a.JPG
    DSC_5662a.JPG
    30,5 KB · Wyświetleń: 16
  • DSC_5669a.JPG
    DSC_5669a.JPG
    27,6 KB · Wyświetleń: 19
Fajowe zakupy:tak:.Dla Konrada przydałyby mi sie jeszcze body z dlugim rekawkiem:confused.nie mam zadnego,wszystkie z krotkim:confused:.

Tycia super ta pościel..tym bardziej, ze właśnie mam zamiar kupić podobną...ale nie moge sie zdecydować którą,

Pościel Feretti 3 elementowa Puppet - yellow (422080806) - Aukcje internetowe Allegro

Pościel Feretti 3 elementowa Tropical Island (422076059) - Aukcje internetowe Allegro
czy tą
Pościel Feretti 3 elementowa Safari - Blue (422081894) - Aukcje internetowe Allegro

Oliwieczka, ja jak jestem na zakupach i nic małemu nei kupie to chora jestem..
Mi najbardziej podoba sie ta pierwsza:tak:
Wolfia sliczniusie ciuszki:tak:

Tycia super ta pościel..tym bardziej, ze właśnie mam zamiar kupić podobną...ale nie moge sie zdecydować którą,

Pościel Feretti 3 elementowa Puppet - yellow (422080806) - Aukcje internetowe Allegro

Pościel Feretti 3 elementowa Tropical Island (422076059) - Aukcje internetowe Allegro
czy tą
Pościel Feretti 3 elementowa Safari - Blue (422081894) - Aukcje internetowe Allegro

Oliwieczka, ja jak jestem na zakupach i nic małemu nei kupie to chora jestem..
Mi się podoba druga wersja.:tak:
:tak::tak::tak:

reklama
Do góry