reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Zastanawiam się czy do tej dzinsowej spódniczki i bluzeczki co kupiłam na 25 lecie Emilce to ubrać jej cienkie rajstopki czy kolanówki :confused:

nie wiem czy kolanówki nie będą obciachowe :confused::sorry2:

jeśli będzie zimno to ubieram rajstopy grube wiec tu nie mam problemu ale jak będzie cieplej to tu się zastanawiam, no i na duży upał ubiorę skarpetki to tu też mam problem rozwiązany :-D

Gosiu, przeciez sa takie cienkie rajstopki....cos takiego jak my nosimy tylko, ze z regoly biale..takie komunijne:)))

reklama
Ja bym raczej takich zupełnie cienkich nie ubierała, bo zaraz dziura będzie, ale są takie rajtopki tylu ażurkowego, są cieńsze od zwykłych grubych, a przy okazji nie aż tak, że odrazu się podrą. Może takie Gosiu :confused:

Gosia no buciki fajne.... ale faktycznie troszke chłopiece, no ale na wyprawe do babci jak znalazł;-):tak::-)

byłam na łowach, ale do lumpiku koło ciebie juz nie trafiłam:sorry2: w komisie na os.Sobieskiego kupiłam dla hubka kurteczkę na zimę i spodenki dresowe do polatania koło domu, zapłaciłam całe 16zł:-D:-D:-D juz wszystko chyba mam dla Hubka na sezon jesienno-zimowy więc wolałam do lumpiku juz nie wpadać, bo pewnie bym sie nie mogła oprzec jakby cos ładnego znowu było:zawstydzona/y:

reklama
Do góry