reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
widziałam u nas ładne jesienne buciki next za 8zł nie wiem czy nie 5,60zł bo jest przecena ale czy dotyczy butów to się nie pytałam .... rozmiar 6 ale chłopięce tzn kawa z mlekiem
stan bdb chyba lekka kreseczka od pisaka była jakby ktoś chciał mogę kupić ale nie znalazłam takich na allegro wiec nie pokaże chyba że ktoś chce ryzykować i zdać się na mój gust najwyżej jak się podobać nie będą to na podwórko a nie na wyjście
Gosia ja bardzo chętnie pisze się na te buciki;-) Jeżeli tylko jeszcze są i nikt nie był chętny wcześniej to ja je poproszę:-) Kwestie rozliczenia możemy uzgodnić poza forum Osobiście mogę wykonać Ci przelew na konto Czekam na odpowiedź
Gosia ja bardzo chętnie pisze się na te buciki;-) Jeżeli tylko jeszcze są i nikt nie był chętny wcześniej to ja je poproszę:-) Kwestie rozliczenia możemy uzgodnić poza forum Osobiście mogę wykonać Ci przelew na konto Czekam na odpowiedź
dziś jeszcze były cena 8zł bo już była nowa dostawa zimowych ciuszków i koniec obniżki ale chyba nawet bucików nie dotyczyła trudno stwierdzić bo się nie pytałam ale napewno sa po 8zł tylko nie wiem ile przesyłka do ciebie ;-)
ale dziś już nie pójdę dopiero jutro wiec mam nadzieje że będą bo dziś ludzi było jak nigdy
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
dziś jeszcze były cena 8zł bo już była nowa dostawa zimowych ciuszków i koniec obniżki ale chyba nawet bucików nie dotyczyła trudno stwierdzić bo się nie pytałam ale napewno sa po 8zł tylko nie wiem ile przesyłka do ciebie ;-)
ale dziś już nie pójdę dopiero jutro wiec mam nadzieje że będą bo dziś ludzi było jak nigdy
Jak będą to fajnie (nawet jak za 8zł), jak nie to nie A co do przesyłki to będziesz mogła wysłać do mojej mamy w Polsce, bo ona i tak pakuje mi trochę rzeczy na paczkę w najbliższym czasie;-) W każdym razie dziękuje Ci bardzo
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rosmerta Emilka nosi podobne no ale chyba kupie coś w rozmiarze 92 bo do zimy jeszcze troszke jest no i potem cała zima przed nami no i dużo tez zależy jakie ubranko wypada
Emilka ma jeszcze idealny płaszczyk a jest na 6-9 miesięcy ale jest jesienno - wiosenny bo na zimę za cienki ...wiosną tego roku miała jeszcze za długie rękawy ale na jesień będzie akurat
no Hubek tez na jesien ma jeszcze kurteczkę z zeszłego roku rozmiar 74 jakaś duża taka wypadła i hubek w niej 3 sezon obskakuje:-)
my z zeszłego roku mam 86 i w tym chyba 98-104
rajstopy takie kupuje i sa dobre
o rany, z moim chudzielcem odrobinkiem to takie rozmiary to pewnie za 2 lata będą na topie
i zestawik na rocznice bluzeczka 6zł a spódniczka 8zł stwierdziłam że nie kupuje sukienki bo to nie jakaś wielka impreza tupu ślub wiec nie będe przesadzać
Rosmerta są super ciuszki na Hubka wiec polecam ci tam zajrzeć ;-)bo dziś dostawa zimowych ciuszków była ;-) super bezrękawnik george widziałam kurteczkę dżinsową też george albo next już nie pamiętam pełno spodenek i bluzeczek ;-)naprawde mają tam ładne ciuszki
Gosia ciuszki fajowne, bluzeczka BOSKA!! lubie tez taki styl:-) no musze tam zajrzeć, koniecznie dzis jeszcze, byłam tam wczoraj i kobietka mówiła własnie, że będzie dostawa ale myślała, że w sobotę... zaraz po pracy i obiadku się zbieram i uderzam tam:-)
Gosia ciuszki fajowne, bluzeczka BOSKA!! lubie tez taki styl:-) no musze tam zajrzeć, koniecznie dzis jeszcze, byłam tam wczoraj i kobietka mówiła własnie, że będzie dostawa ale myślała, że w sobotę... zaraz po pracy i obiadku się zbieram i uderzam tam:-)
no mi mówiła piątek albo sobota i byłam dziś bo daleko nie mam ;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia a jakies kombinezony juz mają zimowe
reklama
Podziel się: