reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
widziałam u nas ładne jesienne buciki next za 8zł nie wiem czy nie 5,60zł bo jest przecena ale czy dotyczy butów to się nie pytałam .... rozmiar 6 ale chłopięce :sorry2: tzn kawa z mlekiem

stan bdb chyba lekka kreseczka od pisaka była jakby ktoś chciał mogę kupić ale nie znalazłam takich na allegro :no: wiec nie pokaże chyba że ktoś chce ryzykować i zdać się na mój gust :-D najwyżej jak się podobać nie będą to na podwórko a nie na wyjście :-p:-p:-p

Gosia ja bardzo chętnie pisze się na te buciki;-) Jeżeli tylko jeszcze są i nikt nie był chętny wcześniej to ja je poproszę:-) Kwestie rozliczenia możemy uzgodnić poza forum:-p Osobiście mogę wykonać Ci przelew na konto:tak: Czekam na odpowiedź:happy:

Ale super Gosia,w ogóleczaparewelacja.
Też dziś odwiedziłam lumpik,efekt to koszulka i spodnie dla Kuby i dla mnie wiśniowa bluzeczka(a wszystko za jedyne 5.60).Pózniej foty..:tak:

Gosia ja bardzo chętnie pisze się na te buciki;-) Jeżeli tylko jeszcze są i nikt nie był chętny wcześniej to ja je poproszę:-) Kwestie rozliczenia możemy uzgodnić poza forum:-p Osobiście mogę wykonać Ci przelew na konto:tak: Czekam na odpowiedź:happy:

dziś jeszcze były cena 8zł bo już była nowa dostawa zimowych ciuszków i koniec obniżki ale chyba nawet bucików nie dotyczyła :confused: trudno stwierdzić bo się nie pytałam ale napewno sa po 8zł :tak: tylko nie wiem ile przesyłka do ciebie ;-)
ale dziś już nie pójdę dopiero jutro :no: wiec mam nadzieje że będą bo dziś ludzi było jak nigdy :tak:

dziś jeszcze były cena 8zł bo już była nowa dostawa zimowych ciuszków i koniec obniżki ale chyba nawet bucików nie dotyczyła :confused: trudno stwierdzić bo się nie pytałam ale napewno sa po 8zł :tak: tylko nie wiem ile przesyłka do ciebie ;-)
ale dziś już nie pójdę dopiero jutro :no: wiec mam nadzieje że będą bo dziś ludzi było jak nigdy :tak:

Jak będą to fajnie (nawet jak za 8zł), jak nie to nie:-p A co do przesyłki to będziesz mogła wysłać do mojej mamy w Polsce, bo ona i tak pakuje mi trochę rzeczy na paczkę w najbliższym czasie;-) W każdym razie dziękuje Ci bardzo:tak:

Rosmerta Emilka nosi podobne no ale chyba kupie coś w rozmiarze 92 bo do zimy jeszcze troszke jest no i potem cała zima przed nami :tak: no i dużo tez zależy jakie ubranko wypada :tak:

Emilka ma jeszcze idealny płaszczyk a jest na 6-9 miesięcy ale jest jesienno - wiosenny bo na zimę za cienki ...wiosną tego roku miała jeszcze za długie rękawy ale na jesień będzie akurat :tak:

no Hubek tez na jesien ma jeszcze kurteczkę z zeszłego roku rozmiar 74:sorry2: jakaś duża taka wypadła i hubek w niej 3 sezon obskakuje:tak::-)

my z zeszłego roku mam 86 i w tym chyba 98-104 :rofl2::confused:
rajstopy takie kupuje i sa dobre:tak:

o rany, z moim chudzielcem odrobinkiem to takie rozmiary to pewnie za 2 lata będą na topie:-D:-D

i zestawik na rocznice:tak: bluzeczka 6zł a spódniczka 8zł stwierdziłam że nie kupuje sukienki bo to nie jakaś wielka impreza tupu ślub wiec nie będe przesadzać :sorry2:

Rosmerta są super ciuszki na Hubka wiec polecam ci tam zajrzeć ;-)bo dziś dostawa zimowych ciuszków była :tak:;-):-D super bezrękawnik george widziałam kurteczkę dżinsową też george albo next już nie pamiętam pełno spodenek i bluzeczek :tak:;-)naprawde mają tam ładne ciuszki

Gosia ciuszki fajowne, bluzeczka BOSKA!! lubie tez taki styl:tak::-) no musze tam zajrzeć, koniecznie dzis jeszcze, byłam tam wczoraj i kobietka mówiła własnie, że będzie dostawa ale myślała, że w sobotę... zaraz po pracy i obiadku się zbieram i uderzam tam:-):tak:

Gosia ciuszki fajowne, bluzeczka BOSKA!! lubie tez taki styl:tak::-) no musze tam zajrzeć, koniecznie dzis jeszcze, byłam tam wczoraj i kobietka mówiła własnie, że będzie dostawa ale myślała, że w sobotę... zaraz po pracy i obiadku się zbieram i uderzam tam:-):tak:

no mi mówiła piątek albo sobota i byłam dziś bo daleko nie mam ;-)

reklama
Do góry