reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
kupię te drugie narazie :tak: T...mi gada że mam kupic te pierwsze....;-) bardzo mi sie podobają bo ja kiedyś je miałam jak byłam dzieckiem :-D:tak: kupię je ale później Emilce ;-):-D

z tym ze te tommee chyba dzis kupię w markecie bo bedę i zobacze czy takie są :tak:na allegro coś drogo wołają za przesyłkę mi się wydaje a jeszcze chciałam jakiś bidon bo ten co ma Emilka jak zakręcam to leci woda słomką :baffled:

Tycia tylko się troszkę boje czy za ostre nie będą bo ja Emilce daje duże ale są że tak napiszę łagodne ;-):-D tzn widelec nie ma ostrych szpikulców :tak:

Ja też bym wybrała Tommee Tippee ze względu na bezpieczeństwo :tak:

Oli ma plastikowe sztućce, widelec jest na tyle ostry, że Oli bez problemu nadziewa sobie na niego mięso.

kupiłam w tesco te drugie były po 13,99zł więc wziełam 2 pary zamiast na allegro płacić za przesyłkę ;-) jedne będzie mieć u T no i kupiłam jej nowy bidon :tak:
były też te sztućce Hefra (czy jakoś tak) za 34zł ale jednak były bardzo ostre i szpiczaste widelce no i nie wziełam

reklama
Do góry