reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mamy te same mysli na temat tych bucikow tylko pisac mi sie niechcialo bo pisze na wpol lezaco hihihi:-)Kasiad mi sie podobają białe ze srebrnymi czubkami.Przód zazwyczaj sie brudzi i na białym bardziej widać.W ogóle te białe jakieś ytakie wdzięczniejsze sie wydają.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Fajowe kapcieKupiłam Kubie w tamtym tygodniu takie kapcie i czasem mu zakładam na podwórko,bo po domu to tylko na boso chodzi.
superanckie ciuszkia to bluzeczki które ostatnio kupiłam i bezrękawnik ;-) ...i brudasek Emilka z krechą nad okiem .........reszty nie chce mi się dawać zdjęć
Kupiłam Kubie w tamtym tygodniu takie kapcie i czasem mu zakładam na podwórko,bo po domu to tylko na boso chodzi.
Rozalka ładne ja chciałam takie ale różowe dla Emilki do domu zobacze moze coś w sklepie dostanę jak nie to kupie na allegro
Fajne sandałki Rozalka, my mamy podobny kształt, tylko różowe i zapinane na zapinki, niestety leżą w szafie, bo Oli je ciągle zciąga, muszę wymyślić jakiś patent na to, bo za miesiąc to już może być jesiennie i nie za bardzo będzie biegać z bosymi nóżkami
Gosia, fajne ciuszki, Oli miała identyczną bluzeczkę jak ta różowa z Nexta, tylko już jest za mała, bo była na 80 cm.
Gosia, fajne ciuszki, Oli miała identyczną bluzeczkę jak ta różowa z Nexta, tylko już jest za mała, bo była na 80 cm.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Julki rzeczy fajniuchne
Oli nowe buty super .....ja tak jak dziewczyny białe ze srebrnym czubem
Kubusiowe kapcie /nie kapcie moro bardzo fajne
Emilkowa kamizelka extra
Oli nowe buty super .....ja tak jak dziewczyny białe ze srebrnym czubem
Kubusiowe kapcie /nie kapcie moro bardzo fajne
Emilkowa kamizelka extra
Podziel się: