reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

u mnie w poniedziałek otwarli lumpik :dry::sorry2: wiec byłam już 2 razy za pierwszym kupiłam bluzeczkę george jeszcze z metką za 3zł , bezrękawnik z kapturkiem george za 8zł i piżamkę george też za 3 zł :tak: a dziś 2 bluzeczki za 3zł next mają ładnie wyprane i wyprasowane ubrania :szok::-D więc mnie teraz będzie kusić :baffled:

reklama
Sliczne ubranka Nuska:tak::tak::tak:.Ja juz nie mam gdzie tych ubran ukladac,musze dac sobie na luz:confused:,tylko jak..:baffled:

Dzieki Dziewczyny......:)
Gosia jak mialabym gdzie to wszystko trzymac tez bym ciagle cos kupowala......
az sie boje co to bedzie jak bedzie nowe mieszkanko i dwa pokoje wiecej:p hihihi.......

Nie pamiętam, czy Wam pisałam, że reklamowałam sandałki z CCC, poodpadały kwiatki. Dziś reklamację uznano i mogłam Oliwce wybrać nowe buty. Kupiłam jej takie:

A że teraz są przeceny sandałków, to dostałam jeszcze zwrot 20 zł i mogłam coś Oliwce za to kupić :-). Weszliśmy do Reserved Kids a tam same wyprzedaże :szok: mają super ciuszki i ceny naprawdę korzystne. Kupiłam Oliwce spódniczkę za 14 zł (przecenioną z 49):

W najbliższym czasie muszę jeszcze kupić małej adidasy, bo nie ma żadnych pełnych butów poza tenisówkami.

Kasiad ladne sandalki.....spodniczka tez oczywiscie......
kurcze jaka ja zla jestem jak piszecie o przecenach w sklepach ktorych u mnie na wsi nie ma....wrrr...:/....co za wiocha

choc jest szansa bo buduja Wielka Galerie Kasztanowa.....moze tam cos ciekawego otworza

No super sandałki Kasiad,ja Kubie kupiłam z przeceny w CCC.
Jutro chce sie wybrać,ale po buty(sandały)... dla mnie.:-D70% obniżki.:tak:

reklama
Kasiad mi się widzą te bardziej srebrne z białymi czubkami :tak:

a co do bucików to ja adidaski my mam zostają mi tylko kozaczki ale to dopiero na zimę no i bamboszki muszę znów kupić ale nie wiem jakie bo wszystkie sciąga i własciwie ich nie nosi :baffled:

Do góry