reklama
agusia9915
Matka wariatka
ale to jest ona;-)SArcia bedzie na pewno slicznie wygladac w sukieneczce i bolerku!!! koniecznie zrab zdjatka!!!
Agusia, sukienkę i bolerko kupiłaś prześliczne
A my dziś kupiliśmy nowe papucie:
Rozmiar 22.
Nie wiem, czy pamiętacie, ale niedawno kupowałam Oliwce sandałki w CCC w rozmiarze 21, miała w nich jeszcze luz, więc cieszyłam się, że ponosi całe lato, a tu już się okazuje, że palce jej zaczynają wyłazić. Czy mi się podoba, czy nie, muszę jej kupić nowe sanadałki niedługo.
Rozmiar 22.
Nie wiem, czy pamiętacie, ale niedawno kupowałam Oliwce sandałki w CCC w rozmiarze 21, miała w nich jeszcze luz, więc cieszyłam się, że ponosi całe lato, a tu już się okazuje, że palce jej zaczynają wyłazić. Czy mi się podoba, czy nie, muszę jej kupić nowe sanadałki niedługo.
dla poczatkujacego szczotkarza Holenderska podstawka na szczoteczkę (374312052) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
fajne ........... ja nie miałabym gdzie to ustawić
w końcu;-):-)
sukienka i bolerko
i tu sukienka super a bolerko cudne
Agusia, sukienkę i bolerko kupiłaś prześliczne
Rozmiar 22.
Emilka nadal w 21 ma luz ostatnio noga jej zbytnio nie urosła a paputki Zetpolki
Nie, Viggami . Pojechaliśmy do Akpolu, poprzymierzałam trochę i kupiłam te, które najlepiej leżały.a paputki Zetpolki
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kasiu kapcie bardzo fajne
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Naprawde slicznie.śliczna sukieeczka i sliczne bolerko
Podziel się: