reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Agusia śliczna sukienka i bolerko:tak:
Kasiad, kapciuszki bardzo fajne, w sam raz na lato, nóżka się nie zapoci:tak:Wiki nosi 19 befado i są jeszcze za duże, a sandałki w końcu w deichmanie (takie same ma Laila) kupiłam 20 i spory luz jeszcze ma:tak:

Nie, Viggami . Pojechaliśmy do Akpolu, poprzymierzałam trochę i kupiłam te, które najlepiej leżały.

myślałam że zetpol bo dość podobne my mamy te Buciki Dorota firmy Zetpol 5 KOLORÓW !!!! roz22 (377688178) - Aukcje internetowe Allegro
no ale są dość zabudowane
i chciałam takie oczywiście inny rozmiar
ŁUCJA SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.27 lemigo (380155213) - Aukcje internetowe Allegro

ale sama nie wiem bo Emilka właściwie ciągle ściąga te paputki i nie wiem jakie kupić by nie zdejmowała :baffled:

Gosia, Oli do tej pory nosiła identyczny model jak Emilka - Dorotę, my mieliśmy granatowe ze słonikiem. Ale już palce jej dotykały końca paputka.
A te Zetpolu Łucja rzeczywiście bardzo podobne do tych Viggami.
Co do zciągania, to Ci powiem, że Oli też potrafiła zciągnąć te Zetopola (choć nie robiła tego często), a tych nowych jak narazie nie zciąga, mają jakieś mocniejsze te klipsy, ale może dlatego że nowe i potem się wyrobią.

Kasiad
raczej przy Emilce by się wyrobiły szybko bo te zetpol Dorote w ten sam dzień juz wyrobiła :-D ona nawet te na pasek odpina :baffled: i chyba nie ma bucików co by nie dała rady zdjąć :no:

reklama
lubi buciki bo właśnie założyła sama bucika na dwór i nawet zapięła :rofl2: ale pewnie dlatego że chce iść na dwór bo tak to sekundy by na nodze w domu nie miała :no:

Do góry