reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Mi też się podoba. Jest bardzo dziecięce, w sam raz dla takiego maluszka.
Myślę, że Maksiowi i tak wszystko jedno, a Rodzice pewnie byliby zadowoleni, bo to byłby kolejny garbusek do ich kolekcji.
Nie jest łatwo zadowolić kogoś, któ wszystko co kupuje, musi mieć z najwyższej półki :/

reklama
Mi też się podoba. Jest bardzo dziecięce, w sam raz dla takiego maluszka.
Myślę, że Maksiowi i tak wszystko jedno, a Rodzice pewnie byliby zadowoleni, bo to byłby kolejny garbusek do ich kolekcji.
Nie jest łatwo zadowolić kogoś, któ wszystko co kupuje, musi mieć z najwyższej półki :/
Dokladnie i dobrze ujete :tak: jest takie prawdziwie dzieciece:tak:

Joasiek,skoro oni tak uwielbiaja garbusy,to myslze ze to niezly pomysł:tak:.
Bardzo duze kwoty Wam daja chrzestni.Dla ludzi w moich okolicach to poł wyplaty,te 600-700 zł:szok:.A dla niektorych nawet wiecej.Konrad dostal od chrzestne na roczek prezent za okolo 120-150 zł.Chrzestny jeszcze nie pracuje i dal prezent ze swoja mama(rowerek hauck).I bylam bardzo zadowolona.Takie kwoty to bardziej na komunie...:sorry2:>Swiat pedzie do przodu:szok:.

U nas na chrzciny max to 100-200 zł.A na komunie to nie wiem nawet,na razie nie chce wiedzieć:szok::-D

u mnie chrzestni tak dają w granicach 100-150zł :tak: chrzestny np nie pracuje bo jest młody i się uczy i specjalnie do pracy po szkole jechał żeby małej coś kupić :sorry2: więc nawet mu mówiłam że nie prezent się liczy i ma nic nie kupować no ale kupił

Na chrzcony dostalismy sporo ,bo po 1000 zł od chrzestnych,a Bartek na komunie np dostal od chrzestnych po 700.

Ja też myślę, ze to za dużo.... i że150zł, no 200zł może... to w sam raz kwota i my za tyle kupiliśmy prezent Maksiowi jak miał chrzest.
Ale teraz to nam nie wypada kupować czegoś tańszego niż 300zł :no:

reklama
Do góry