reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Wisnia super sukieneczki.babcia w Quelle zaszalała:-).
Ciekawe co sobie Karola wybrałas:tak:.

Agusia co Ty chcesz od tych sandałków, wg mnie też b. ładne.

Dziewczyny, jaki wypasiony prezent mozna kupić chłopakowi na roczek???
Za miesiąc roczek Maksia. Dzisiaj Milenka dostała od chrzestnej (mamy Maksia) pieniążki... dużo pieniążków... wg mnie stanowczo za dużo.
My nie chcemy im dawać pieniędzy, bo tego im nie brakuje.
Chcielibyśmy kupić Maksiowi coś wyjątkowego, ale nie mam kompletnie pomysłu co by to mogło być???

Ja też własnie myślałam o autku, dokładnie takim, ponieważ Kaja i Wiesiek mają fioła na punkcie garbusów i kolekcjonuja miniaturki garbusków, ale cena.... :/
NEW BEETLE-DLA NAJMŁODSZYCH-GWARANCJA SERWIS (363406395) - Aukcje internetowe Allegro

A może taki hiper super wielki misiek???
ELEGANCKI MIŚ 160cm GIGANT!!! NA PREZENT / ŚLUB! (365956783) - Aukcje internetowe Allegro
moim zdaniem taki misiu nie bedzie dlugo bawil takiego szkraba ale to tez zalezy od dziecka czy lubi maskotki czy nie:tak:

Joasiek, autko super. A czy któreś z Was jest chrzestnym Maksia?
Oli na roczek od chrzestnych dostała bardzo różne wartości, od chrzestnego 700 zł, a od chrzestnej prezent za 200, a więc każdy daje wg własnych możliwości.
Napewno są też tańsze samochody akumulatorowe.
A co do misia, to ja bym się załamała, gdyby ktoś kupił Oliwce takiego olbrzyma :sorry2:

reklama
Do góry