reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Czy któraś z Was ma taki kształt nocnika dla dziecka?
<OK> _____ NOCNIK KORAL _______ 3 KOLORY (364765714) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli tak, to czy jest wygodny? Muszę kupić jakiś inny, bo Oli boi się dźwięku w naszym i zastanawiam się nad tym, ale jest bardziej wykrojony na pleckach niż nasz stary, nie wiem, czy będzie wygodny? Nasz stary ma taki kształt:
mm2s-- NOCNIK Z KACZUSZKĄ - RÓŻNE KOLORY OT0331 (359856239) - Aukcje internetowe Allegro
Kiedyś Oliwkę przymierzałam do takiego na jaki się czaję, ale wtedy był dla niej za duży, bo miała pół roku.

reklama
ale obkupilyscie swoje maluchy beda wystrojone na maxa :) ja postanowilam nic w do konca miesiaca nie kupowac Szymkowi do ubrania tylko cos dla siebie- bo w kocu tez musze jakos fajnie wygladac wiec zaszalalam ale to na innym watku w poniedzialek sie udziele

ale obkupilyscie swoje maluchy beda wystrojone na maxa :) ja postanowilam nic w do konca miesiaca nie kupowac Szymkowi do ubrania tylko cos dla siebie- bo w kocu tez musze jakos fajnie wygladac wiec zaszalalam ale to na innym watku w poniedzialek sie udziele
No to czekamy:tak:

bede mono tematyczna znow tylko firma TARANKO ale bym tam polowe sklepu wykupilam no i bylam na tych nocnych zakupach wiec 15% znizki to szalalam ale i tak wkurzaja mnie te ceny :crazy: moze sie nawet w to ubiore do zdjecia jak tak dodajecie otuchy co do figury ;-):-D- pewnie dostastane od Was pozwolenie na cos slodkiego - ale sumienie zabroni :wściekła/y::crazy:

reklama
Do góry