reklama
cudenka pokupowalyscie, Kasia sandalki sliczne ja upatrzylam sobie juz w ecco, ale cena troche masakryczna
Joasiek, czapka boska. gdzie takie cudo kupikas?? ja tez chce!!
a my w koncu kupilismy nowe butki: w rozm 20
Joasiek, czapka boska. gdzie takie cudo kupikas?? ja tez chce!!
a my w koncu kupilismy nowe butki: w rozm 20
mysia23
mama dwójeczki
Mamy też aga butki z deichmana, takie wysokie i bardziej na chłodne dni...teraz przy 20 i wiecej stopniach to w takich bucikach siłą rzeczy musi być gorąco...czytałam na jakimś innym forum, że właśnie w Bartkach bardzo często pocą się dzieciom stópki....
i ponoć Bartek ma tylko atesty na kilka modeli butów.... co mnie bardzo zaskoczyło
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
lil kate tą czapeczkę kupiłam oczywiście na Allegro Ale chyba tylko jedna taka była, nie widzę żadnej aucji z identyczną czapeczką niestety Czapki z daszkiem to na razie jedyne (bez sznureczków) jakich Milenka nie ściaga sobie zaraz z główki.
Dzis kupilismy też butki wiosenne, firma jakaś mało znana, kosztowały 49zł, wygladają na dość wygodne. Troszkę w nich pobiega a potem kupimy jakieś dobre sandałki. A stópka Milence nie poci się w Bartkach wogóle, pomimo że nosiła je do tej pory na rajstopki i grube skarpetki.
Dzis kupilismy też butki wiosenne, firma jakaś mało znana, kosztowały 49zł, wygladają na dość wygodne. Troszkę w nich pobiega a potem kupimy jakieś dobre sandałki. A stópka Milence nie poci się w Bartkach wogóle, pomimo że nosiła je do tej pory na rajstopki i grube skarpetki.
agusia9915
Matka wariatka
Tycia ty to masz fajniez tymi zakupami
reklama
Podziel się: