reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Nie to Kuba taki krasnal,ma małą stópkę.To Konrad ma taka wielka stope?21 coolclub byly akurat.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To do Jenni pasuje bo ona tez krasnoludekNie to Kuba taki krasnal,ma małą stópkę.
Oliwieczka
kurczę w tamtm roku kupiłam parasolkę do wożka zgubila mi sie ta sama spręzynka, poprzez ktora mocuje sie parasolke do wozka :/nie wiecie może czy moge cos takiego dokupic?
rozalka
No śmieszna parka by była z naszych krasnoludków.Przeciwieństwa sie przyciągaja.Mój Łysolek i Jenni ze ślicznymi loczkami.To do Jenni pasuje bo ona tez krasnoludek
irtasia27
Az sobie to wyobrazilamNo śmieszna parka by była z naszych krasnoludków.Przeciwieństwa sie przyciągaja.Mój Łysolek i Jenni ze ślicznymi loczkami.
To jak przeciwienstwa sie przyciagaja to ty masz naprawde bardzo grzeczne dziecko bo ja mam malego zboja i spuranke
rozalka
W sumie to ja już zakochana w Jenni,grunt to akceptacja teściowej...Az sobie to wyobrazilam
To jak przeciwienstwa sie przyciagaja to ty masz naprawde bardzo grzeczne dziecko bo ja mam malego zboja i spuranke
Oj tak jakoś samo wyszło,bo mamy krasnoludkiNo proszę, widzę, że Irtasia i Rozalka swatają już swoje maluchy
reklama
Podziel się: