ja nie bo wiem że tyle jest ciuszków coraz to fajniejsze że i tak bym kupowała nowe a po co mają wieki leżeć i czasem się nie doczekająNie zostawiacie dla nastepnych baczkow ?
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
To sie mozecie z Gosia wymienic;-).następna będzie dziewczynka :-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A ja bardzo lubie Kubulka w ogrodniczkach.no to faktycznie sporo...ja nie kupuje małemu ogrodniczek bo ani ja ani on ich nie lubimy
Zostawiam,takie uniwersalne(jakby była dziewczynka)i te ładniejsze.Nie zostawiacie dla nastepnych baczkow ?
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja wszystkie ciuszki pakuję w kartony, opisuję i chowam na strych dla kolejnego bączka:-) chciałabym mieć dziewczynke ale jak trafi sie chłopak to bedę miała wszystko, a wiekszośc rzeczy uniwersalna, więc się przydadza tak czy siak. pozbywam sie tylko tych mocno zniszczonych ubranek
a we wtorek przyszła paczka z nexta:-) ciuszki wspaniałe, super delikatna bawełenka, wszytskie posżły do prania i jak po powrocie do domku je poprasuje, to zrboię fotki i powklejam na BB
a we wtorek przyszła paczka z nexta:-) ciuszki wspaniałe, super delikatna bawełenka, wszytskie posżły do prania i jak po powrocie do domku je poprasuje, to zrboię fotki i powklejam na BB
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Podziel się: