reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Musisz byc przede wszystkim gotowa do szpitala.Dla maluszka,albo cos potrzebnego to moze ktos Ci dokupic.

Nasza Milka dostała wczoraj od babci pełną siatę fajowych ubranek, właśnie schną... postaram się jutro pokazać najładniejsze z nich :happy:
mysia23 a Ty się już dłużej nie zastanawiaj tylko też rób fotki! :tak: Bardzo miło jest pooglądać sobie takie maleńkie fatałaszki, ja przynajmniej uwielbiam :-D

A pytanko jeszcze do Was mam.... czy macie już jakieś zabaweczki dla Waszych dzidziolków? Wiem. wiem... na początku nie są może jeszcze aż tak bardzo potrzebne, ale jak oglądam galerie ze zdjęciami dzieci które już się urodziły, to dzieciaczki obłożone są na fotkach pluszakami i zabawkami ze wszystkich stron, a ja nie mam jeszcze ani jednej przytulanki dla naszej małej :dry: Tylko kilka grzechotek i matę edukacyjną jak na razie. I zamówiłam na Allegro kilka książeczek z wierszykami, bo też nic takiego nie mieliśmy, a maluszkowi proste wierszyki juz od pierwszych dni podobno warto czytać :cool2:

a ja o sobie też malo apmietam :baffled: ale odebrałam już posciel z firmy Mamo Tato i wlaśnie jest w pralce serio polecam bo rewelka. # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (152950155) - Allegro dokupiłam jeszcze pomocnik czy jakoś tak. wię jak ktoś potrzebuje cieńszą pościel niż frote to polecam z pełną odpowiedzialnością. Ja kupiłam dla synka żyrafki ( mąż wybierał) teraz czekam na big paczkę z ubrankami od firmey Ewy i pościel z 4baby z termo frtoty i koniec. no i pomyślę już tylko o sobie koszulki kapcie tantum rosę majtki i no właśnie co jeszcze:szok: .Pozdrawiam.

JOASIEK ja mam na razie 2 duze plusiowe misie i 2 malenkie, pare grzechotek i tez mate edukacyjna...wydaje mi sie ze poki co wiecej nie bede kupowac bo maskotki to chyba najczeststzy prezent od znajomych...a jak nie to wtedy poszalejemy w zabawkowym!!!

A ksiazeczki to dobry pomysl, ja mam na razie od mojej Mamy z 15 bajek na dvd ale czytanie to czytanie!!!:tak: gdzies na forum znalazlam strone z piosenkami dla Dzieci (naszej generacji hi hi) i moze pospiewam albo czytac bede, oto ta strona: Piosenki dla dzieci

Racja.. też licze na to, że jakiś miś się do nas przyplącze z okazji narodzin ;-)
Fajna stronka, już jest w moich ulubionych :tak: Ale ze śpiewaniem to ja zawsze byłam na bakier, więc ograniczę się raczej do wierszyków :-D

Aaaaa!!!! Apropos śpiewania.... pamiętacie może jak miesiąc temu w którymś wątku skarżyłam się na remont który mam nad głową? Remont wciąż trwa, na szczęście nie jest już uciążliwy ale co się okazało.. że moją nową sąsiadką wcale nie będzie ta babka o której pisałam, czyli architektka. Ona tam tylko projekt robi i nadzoruje, a mieszkanie to kupiła dla siebie Kora Jackowska z Maanamu! :surprised: :surprised: :surprised: Dzisiaj była oglądać postępy w remoncie, mój ukochany widział ją z balkonu... tak więc będę miała rockendrolową śpiewającą sąsiadkę :-D

uuu super sasiadka:tak: moze sie zaprzyjaznicie :-D bardzo mi sie podoba styl kory tak na marginesie:tak:

a jesli chodzi o zabaweczki to mam wspomniane wczesniej mundialowe leosie i pilke do rugby. pozatym jeszcze jednego misia. karuzeli nie kupuje bo moja mama ma to w planie i jakas calkiem do rzeczy upatrzyla:tak:

a na mate edukacyjna nie moge sie zdecydowac. tyle tego wszedzie:baffled:
jakie wy macie??:confused:

i jeszcze mysle ze kupie malej taka grzechotke miekka misia ktorego sie na nadgarstek zapina.

no i ksiazeczki z wierszykami, ale tych juz troche mamy:tak:

reklama
moja mata edukacyjna nie ma az tylu gadzetow, jest w ladnim, niebiesciutkm kolorze, z Misiem puchatkiem i tygryskiem i na lukach wisza maskotki Misia, Tygryska i Prosiaczka oraz miejsce na indywidualne zestawienia (co kto ma lub co komu sie podoba), ale faktycznie wybor,zwlaszcza na internecie ogromny...ja kupowlam w sklepie...

Do góry