reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

dzieki:) Gosiu ja chcialam takie getry tylko ze jedno kolorowe....bo Julcia ma dwie szmizjerki i chcialam zeby getry miala pod spodem...tak mi sie podoba...nio ale trudno.....
fajnie ze niekture ciuszki rosna razem z dziecmi:p hihi

reklama
nuśka zakupy zaje...fajne, hmm ja nigdy nic nie mogę znaleźc:zawstydzona/y:no cóż ciapa jestem!!
A co do basenu to ozonowych jest mało i napewno tylko w wielkich miastach, a więc jesli dziecko dobrze znosi chlor (brak uczuleń) to śmiało można chodzic. My od 6 miesiaca Jakuba chodzimy regularnie raz w tygodniu na basen chlorowany i nic mu nie jest.
30zł, to podobna cena jak sklepowa za pampersy do wody, a więc spoko:-)

cześc dziewczyny ! Może posiadacie wózeczek conenco solar ! Proszę o opinie tego wózeczka jak sie prowadzi i do jakiego wieku dziecko może jezdzić w nim tak mniej wiecej . A i czy ten podnóżek na którym dziecko stawia stupki niejest za wysoko i zabradzo schowany w głąb wózeczka ! Prosze o opinie na priv albo hajduga87@interia.pl

Aga-pg cos czuje ze w piatek jako niespodzianke urodzinowa dostane wiesci ze ubranka juz masz :-):-):-):-):-):-)
ja juz chce prac prasowac i podziwiac.:tak::tak::tak:

reklama
Do góry