reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ten wózek nie ma regulowanego oparcia chyba i podnózka.:baffled:Ja bym osobiście wolała ,żeby ważył troszkę więcej i miał te udogodnienia.A jeżeli chodzi o zakup,możesz poszukać jakiegoś używanego.No i daj ogłoszenie na sprzedaż starego.:tak:
MA REGULOWANE oparcie 2 stopniowe i podnóżek też A chętnych na 16 kg nie znalazlam bo już kilkakrotnie się ogłaszałam on jest Wart jakieś 450 zł a nikt go nie chciał nawet za 100 zl każdy szukal czegoś lżejszego:baffled: Zalety wózka Robin:

- lekki wózek typu parasolka
- nowoczesna stylistyka
- 2-stopniowa regulacja oparcia w zależności od indywidualnych potrzeb
- 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
- podwójne koła, hamulce tylnych kół
- przednie koła skrętne z możliwością blokady do wyłącznie prostego prowadzenia
- koszyk, w którym możemy schować podręczne zabawki dziecka lub własne zakupy
- ściągany pałąk - zabezpieczenie przed wypadnięciem z wózka, dodatkowo obite miękkim materiałem
- podstawka pod nogi
- daszek
- wygodne rączki do prowadzenia
- super waga 5,5 kg
- wózek składa się bardzo łatwo, do rozmiarów wręcz miniaturkowych umożliwiając wygodny transport

reklama
Joanna nie ma podnóżka,tylko podstawkę pod nogi.Dla mnie to było ważne ,bo mały śpi jeszcze czasem w wózku i nie chciałam,żeby mu nóżki wisiały.:tak:

Joanna nie ma podnóżka,tylko podstawkę pod nogi.Dla mnie to było ważne ,bo mały śpi jeszcze czasem w wózku i nie chciałam,żeby mu nóżki wisiały.:tak:
Mnie potrzebny jest lekki wózek na szybki spacer i małe zakupy Czasami muszę wyjść z Gabi do szkoły po Zuzię i muszę dzwigac ten 16 kg Adbor i w tym czasie raczej Gabrysia nie śpi .Ja wiem ,ze lepiej jak jest podnóżek Ale taka wypasiona spacerówka i mnie sie nie sprawdzi .

Kuba dostał od babci męża całą siatę ubranek(nówki z Niemiec przywiozła),śliczne,potem sie pochwalę.
A na tak zwanego 'zająca" dostał
-od siorki-bajeczkę i grającą kierownicę
-od mamy -ogrodniczki moro,bajeczkę i kaczuszkę
-od chrzestnego-kaczkę -przytulankę
-od teściów-młotek plastikowy(wielki)
-od teścia kasę(kupię mu zestaw Emolium):tak:

Jedną rzecz jeszcze przegapiłam.... jak sobie zaznaczacie dookoła ciuszka (spróbujcie też zwykłego lassa - różni się tym, że zaznacza po liniach prostych i trzeba klikać punkt po punkcie) i chcecie zamknąć zaznaczenie, to nie trzeba dokładnie wcelowywać w pierwszy punkt. Wystarczy 2 x szybko kliknąć w pobliżu pierwszego punktu :tak:

Joasiek co nacisnnelam ze jak przenosze juz wyciete zdjecie na biala kartkę ... zdjecie jest czarno-białe..a nie kolorowe :/ ...i nie umiem tego odrwocić:baffled:

Mamusie dzieci pływających,
czy za paczke pieluszek do wody (12szt.) cena 30 zł to dużo??
U nas nigdzie nie można kupić i muszę zamówić na allegro..

Mamusie dzieci pływających,
czy za paczke pieluszek do wody (12szt.) cena 30 zł to dużo??
U nas nigdzie nie można kupić i muszę zamówić na allegro..
to jest normalna cena ja tez za tyle kupuje tylko pewnie dochodza koszty przesyłki ale czasem firmy ktore organizuja taki kurs sprzedaja i pieluszki no i na basenach zawsze jes jakis sklep i tam pewnie tez sa.

to jest normalna cena ja tez za tyle kupuje tylko pewnie dochodza koszty przesyłki ale czasem firmy ktore organizuja taki kurs sprzedaja i pieluszki no i na basenach zawsze jes jakis sklep i tam pewnie tez sa.

u nas nie organizuje firma tylko ratownicy-instruktorzy z basenu....a na basenie sklepu ni mamy, to nie jakiś wypaśny basenik, tylko zwykły, choć nowy..i nie ma niestety sklepu, u kasjerki można kupić czepek czy okularki, ale pieluszek nie ma - juz pytałam...:-:)-( kurcze moze jeszcze będę w większym mieście to może w jakieś aptece będą....

reklama
Do góry