reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Wczorajsze polowanie w lumpiku:happy:

a to getry, na ktore polowalam juz dlugo a nie moglam dostac....nigdzie nie mieli takich za kolanko, i kupilam na 6-9 miesiecy i mam:-D na szczescie nie sa ciasne:sorry2:szkoda ze nie sa jedno kolorowe no ale lepszy rydz niz nic.....

Super sukienusia sliczna ;) a co do getrów to wego czasu byly w tesco tylko w kwiatuszki i jednokolorowe (taki wrzos) wykonczone koronką...fajne :)) slicznie wyglądają np. do tuniki:))

a to nasze wczorajsze zakupy :tak: miałam kupic piżamki ale za dużo nie było :baffled:

taką piżamkę dostaliśmy :tak:
p1010552qx0.jpg

plus takie spodenki od piżamki
p1010551kn6.jpg

sukienka 7zł
p1010549dv4.jpg

spódniczka 4zł
p1010553pm1.jpg

ta spódniczka była na wagę:-D
p1010554zx8.jpg

p1010555xq7.jpg

p1010556oj2.jpg

kapelusik 2zł
p1010557rk1.jpg

łącznie płaciłam 23zł :tak: + 2zł maskotka która wybrała sobie Emilka ;-)

ubranka na zdjęciach jeszcze nie wyprane:zawstydzona/y:

śliczne sukieneczki, spódniczki...rany - ja chce dziewczynkę...:zawstydzona/y:;-)

my dzis na zakupy do miasta - nareszcie - wiec moze i Filip coś dostanie w nagrode za popołudnie z babcią:tak::tak:

Gosia sliczne ciuszki a najbardziej podoba mi sie ta bluzeczka nad kapelusikiem:tak:

A tu moje lowy z przeceny na poprawe nastroju:tak:
Pizamka

Teraz to ja borykam się w wyborem wózka dla mojego maleństwa. Bardzo poważnie zastanawiam się nad wyborem wózka. Bardzo podoba mi się wózek Bugaboo. Co o nim sądzicie? chciałabym znać wasze zdanie? Będę wdzięczna za każde cenne słowo :)
Mam podobny i sobie chwale:tak:

Fajne ciuchy pokupowałyście :tak:
Irtasia, jaka słodka piżamka :-)
Gosia i Nuśka, najbardziej mi się podobają z waszych zakupów sukienki :tak:

A ja się skusiłam na wiosenne buciki z lumpiku, ale nowe są, jeszcze z angielską metką :tak: W sumie są takie akurat, ale jak tylko krótko je Oli ponosi, to i tak się będę cieszyć, bo za nówki dać 7 zł, to jak za darmo :-)

reklama
Fajne ciuchy pokupowałyście :tak:
Irtasia, jaka słodka piżamka :-)
Gosia i Nuśka, najbardziej mi się podobają z waszych zakupów sukienki :tak:

A ja się skusiłam na wiosenne buciki z lumpiku, ale nowe są, jeszcze z angielską metką :tak: W sumie są takie akurat, ale jak tylko krótko je Oli ponosi, to i tak się będę cieszyć, bo za nówki dać 7 zł, to jak za darmo :-)

buciki sliczne Jenni ma podobne :tak:

Do góry