I JA TEZ POPROSZEAga napisz mi jak mozesz co i jak ......chodzi mi o ta strone nexta...jak zamawialas u nich i ile dawalas za przesylke...????
Za ile teraz stoi funt?/
ciuszki zamowilas cudne...wogole wszystkie tam ubranka sa boskie...ochhhhhhhh
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Gosia i Oliwieczka poradziłyście sobie?
No praktycznie tak....tylko jedna rzecz Joasiek ...ni wychodzi mi pomniejszanie zdjęcia :/ dokładnie to:
PRZENOSZENIE ZAZNACZONEGO UBRANKA DO DRUGIEGO ZDJĘCIA Z TŁEM
Pomniejszamy zdjęcie, ustawiamy na ekranie obok siebie obie fotki – tą na której mamy zaznaczenie ubranka i tą z tłem, do którego chcemy wrzucić samo ubranko.
irtasia27
Ja jak mam 2 zdjecia obok siebie to przenosze jedno na drugie i dopiero pomniejszam do jakiej wielkosci chceRobie juz zdjecia dosc szybko a znajomej tez niewychodzi i posyla mi zdjecia plikami zebym jej przerobilaNo praktycznie tak....tylko jedna rzecz Joasiek ...ni wychodzi mi pomniejszanie zdjęcia :/ dokładnie to:
PRZENOSZENIE ZAZNACZONEGO UBRANKA DO DRUGIEGO ZDJĘCIA Z TŁEM
Pomniejszamy zdjęcie, ustawiamy na ekranie obok siebie obie fotki – tą na której mamy zaznaczenie ubranka i tą z tłem, do którego chcemy wrzucić samo ubranko.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Oliwieczka w sumie nie musisz koniecznie pomniejszać zdjęcia na ekranie, możesz je tylko przesunąć, byle było widać choć fragment zaznaczonego ciuszka, a obok albo pod spodem zebyś widziała choć część zdjęcia do którego chcesz go przenieść. To wystarczy.
Ale jeśli chcesz zmniejszyć wygląd na ekranie (nie rozmiar) to przydatny skrót do tego: PRAWY CTRL i + (plus) żeby powiększyć, - (minus) pomniejszyć. I przeciągnąć ramkę zdjęcia za narożnik ile chcesz.
Ale jeśli chcesz zmniejszyć wygląd na ekranie (nie rozmiar) to przydatny skrót do tego: PRAWY CTRL i + (plus) żeby powiększyć, - (minus) pomniejszyć. I przeciągnąć ramkę zdjęcia za narożnik ile chcesz.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Jedną rzecz jeszcze przegapiłam.... jak sobie zaznaczacie dookoła ciuszka (spróbujcie też zwykłego lassa - różni się tym, że zaznacza po liniach prostych i trzeba klikać punkt po punkcie) i chcecie zamknąć zaznaczenie, to nie trzeba dokładnie wcelowywać w pierwszy punkt. Wystarczy 2 x szybko kliknąć w pobliżu pierwszego punktu
Joanna73
uzależniona od BB
NOWOŚĆ 2008 Wózek spacerowy - PARASOLKA ROBIN (328430872) - Aukcje internetowe Allegro
taki mi się marzy wózek dla Gabrysi i waży tylko 5,5 kg ale niestety poztaje mi tylko pomarzyć chyba ,ze znajdzie się kupiec na obecny 16kg
taki mi się marzy wózek dla Gabrysi i waży tylko 5,5 kg ale niestety poztaje mi tylko pomarzyć chyba ,ze znajdzie się kupiec na obecny 16kg
Oliwieczka
Oliwieczka w sumie nie musisz koniecznie pomniejszać zdjęcia na ekranie, możesz je tylko przesunąć, byle było widać choć fragment zaznaczonego ciuszka, a obok albo pod spodem zebyś widziała choć część zdjęcia do którego chcesz go przenieść. To wystarczy.
dzięks Joasiek.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ten wózek nie ma regulowanego oparcia chyba i podnózka.Ja bym osobiście wolała ,żeby ważył troszkę więcej i miał te udogodnienia.A jeżeli chodzi o zakup,możesz poszukać jakiegoś używanego.No i daj ogłoszenie na sprzedaż starego.NOWOŚĆ 2008 Wózek spacerowy - PARASOLKA ROBIN (328430872) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: