reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A ja dzisiaj bylam na takiej Hali gdzie sprzedawali nowe i urzywane rzeczy i wszystko dla dzieci a ile bydla tam bylo:szok::szok::szok: i jakies male co nie co tez kupilam:tak:

Pokaz:-D:tak:.Ja niestety nie dostaje od nikogo ubranek.Jeszcze jak Kondzio byl mały,to porzyczylam od Jacka siostry.Teraz ona nic jednak o tym nie wspomina,pewnie trzyma dla drugiego baczka(na przyszlosc):baffled:.Ta bluza w paseczki w H&M kosztowala 39,90 a na Allegro sa po okolo 55 zł:baffled:

Kilka drobiazgow dzisejszych:tak:

Tycia ja mam dla Filipa chyba te same spodenki, bo to H&M chyba jest.....jeżeli tak to będziesz zadowolona...ja je za 19,99 kupiłam, ale noszą sie super, po 3 praniach ani śladu prania, plamy łatwo schodzą...rewelacja,

W tym tygodniu brata wyśle do H&M i każe mu kupić kilka rzeczy...i na pewno jeszcze ze 2 pary tych spodni, i bluzę też...choć sama chętnie bym pojechała ,ale to 100km to na same takie zakupy to za dużo...mam jeszcze trochę innych rzeczy do kupienia, ale mąż na pewno na taki wypad sie nie zgodzi :-:)-:)-( choć powinien, tak mi za skórę zalazł

Pokarze tylko teraz sie susza bo je pralam do 1,5 godziny bedzie gotowe:tak:
Ja tez od nikogo nie dostaje ciuchow i musze zawsze sama dawac rade:baffled:

reklama
Do góry