reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
W deichmanie są jeszcze przeceny na buciki dla naszych brzdąców. Kupiłam wczoraj Wiktorii trzewiki całe ze skórki w środku i na zewnątrz za 29 zł, bordowe z rózowymi kwiatkami w dwóch odcieniach. Wybór duży dla dziewczynek i chłopców, ceny zachęcające, nawet bym nie pomyslała:tak:

U nas śnieg z deszczem,pogoda paskudna,moja mama Kubalińskiego przychodzi pilnować,a ja na zakupy i na "łowy" do lumpika.W taka pogode ludzi nie będzie,hi,hi!

u nas wczoraj śnieg rano zastałam na dworze:baffled::baffled:
Za to dziś jak w Krakowie...
A w Krakowie słoneczko tak daje, że musieliśmy okna przysłonić bo aż raziło :-D

Piękne słonko, tyle że zimno, wietrznie...

Dobra,o to efekt łowów.Za całe 11 zł.:tak:
1.komplet na wiosne,na polarku
2.spodnie 3/4 i bluzeczka George
3.bluzeczka z frotki

Rozalka,bardzo tanio:szok:.U mnie bluzki sa po 8-10 zł.Dlatego nie chodze.Bylam moze ze 4 razy w zyciu:sorry2:.

reklama
Do góry