reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Ja dużo dostaję rzeczy ładnych dla Gabulci ,ale mam problem z Zuzią .Wojtek to jak bym mu nie powiedziała to w chodziłby w jednym aż by się do niego przykleiło .Zuzia lubi się stroić rozumiem ale ona nie może zrozumieć ze nie mamy kasy na firmowe rzeczy .Duży wpływ maja koleżanki ze szkoły .Rano jak przychodzimy i rozbieramy się w szatni to ma wrażenie ,ze trafiłam na rewię mody i Zuzia jest inteligentna i widzi ze trochę odstaje od reszty ,ze nie ma firmowych rzeczy spódnić z falbanami ,brokatowych bluzek .Ja staram się ubierac ją w rzeczy żeby były czyste cale i wygodne Teraz założyła sobie skarbonkę i wszystkie drobniaki ci dostaje od cioć wrzuca imówi że kupi sobie jakąs fajną bluzkę
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A mi przelecialy 3 fajne aukcje.Zamiast sprzatac powinnam była wejsc na Allegro.
Ostatnio mam pecha,bo chcialam kupic NEXT_NOWY kpl 3części SWETEREK SPODNIE SKARP 86 (318406633) - Aukcje internetowe Allegro ,ale za długo sie wahałam i poszło...
Ostatnio mam pecha,bo chcialam kupic NEXT_NOWY kpl 3części SWETEREK SPODNIE SKARP 86 (318406633) - Aukcje internetowe Allegro ,ale za długo sie wahałam i poszło...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
anoo powinnasA mi przelecialy 3 fajne aukcje.Zamiast sprzatac powinnam była wejsc na Allegro.
karola-04
tycia pewnie beda jeszcze i lepsze okazje choc ostatnio polowalam na dwie rzeczy to poszy w takich cenach ze szok a byly uzywane moze ktos sie pomylil bo naprawde kurteczka na deszcz ortalion fakt mothercare ale 60zł taka cieniutka dla mnie to zbyt drogo bo i tak zadko sie to ubiera no chyba ze ktos w angli mieszka
Oliwieczka
a ja za niedługo bede sprzedawać troszke ciuszków na allegro, także ciocie szykujcie się :-):-) na zakupy ;-)
irtasia27
Ja to robie od roku caly czas;-)a ja za niedługo bede sprzedawać troszke ciuszków na allegro, także ciocie szykujcie się :-):-) na zakupy ;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
o takieW deichmanie są jeszcze przeceny na buciki dla naszych brzdąców. Kupiłam wczoraj Wiktorii trzewiki całe ze skórki w środku i na zewnątrz za 29 zł, bordowe z rózowymi kwiatkami w dwóch odcieniach. Wybór duży dla dziewczynek i chłopców, ceny zachęcające, nawet bym nie pomyslała
04.JPG | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
reklama
karola-04
tylko dla naszych pociech to bedzie za male no a dla mnie zdecydowanie nie ta płeća ja za niedługo bede sprzedawać troszke ciuszków na allegro, także ciocie szykujcie się :-):-) na zakupy ;-)
Podziel się: