reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
zszalałaś karola:-)
Tycia super te buciki z dobrej firmy:-)
Tycia super te buciki z dobrej firmy:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no ja z zakupem sandałków zaczekam aż bedą potrzebne:-) Hubkowi bardzo szybko stópka rosnie, teraz juz nosi buciki rozm. 21 więc wole nie ryzykować:-) ate sandałki bartka bardzo fajne są
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dla mniej to najlepiej jakby byly buty z plastiku ( te ktore mozna mierzyc w sklepie i sprawdzic jak noga w nich lezy) wtedy bym miala pewnosc ze kupuje dobre bo tak to ja nigdy nie wiem czymu wygodnie czy nie
moze to opatentuje albo chociaz maszyna ze wklada sie noge i widac jak lezy
moze to opatentuje albo chociaz maszyna ze wklada sie noge i widac jak lezy
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
W internetowym sklepie Bartka mozesz wydrukowac ssobie stopke z danym rozmiarem,a potem postawic na tym stopke dziecka.
OOO, fajne.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Do nas przyszła dziś paka z zestawem wiosenno-letnim dla Milutka. Wszystko w idealnym stanie, 1/3 ciuszków jeszcze miała nieodcięte metki, do tego 5 ciuszków gratis i jeszcze lalka :-) Teraz to musze już chyba jakąś szafę kupić, bo nei mam gdzie tego wszystkiego trzymać
mysia23
mama dwójeczki
Do nas przyszła dziś paka z zestawem wiosenno-letnim dla Milutka. Wszystko w idealnym stanie, 1/3 ciuszków jeszcze miała nieodcięte metki, do tego 5 ciuszków gratis i jeszcze lalka :-) Teraz to musze już chyba jakąś szafę kupić, bo nei mam gdzie tego wszystkiego trzymać
super Joasiek.....
reklama
Podziel się: