reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no ja też bym takiej lali nie kupiłą bo wcale mi się nie podoba już nie chodzi o cenę ale wygląd. ja jak byłam mała to wcale nie lubiłam lalek tylko zwierzaki dopiero w podstawówce zapragnełam Barbi ale i tak zawsze misie miały pierszeństwo.
Szymek teraz teżraczej dostaje maskotki niż plastikowe autka na to przyjdzie czas ma już oryginalnego z tunezji wielbłąda, ma tygrysa, misia, osła, scobidu ( czy jakoś tak to się pisze), królika, bobra, słonia. jeszcze nie ma kota- ale mażywego u dziadków ;-)

reklama
napewno kupię któryś z tych z owczą wełną bo pewnie cieplejsze nić na polarze.
Ja mam śpiworek z polarem, a między tym zewnętrznym impregnowanym materiałem a polarem jest jeszcze ocieplina - ovata, i jest on super ciepły. Oli może jeżdzić w nim w samych rajstopach (oczywiście ma ciepłą kurtkę na sobie też) i nogi ma w nim cieplutkie, nawet spodni nie musiałabym ubierać, choć jak będzie poniżej zera to będę zakładać, ale tylko zwykłe.
Takiego z owczą wełną nie kupowałam, bo dla starszaków miałam i zrobił się brzydki w po praniach i się zraziłam, choć może te kilkanaście lat temu jakość mogłabyć gorsza. No ale nie chciałam ryzykować.
Ja mam dokładnie taki (tylko kolor pistacjowy):
efik1 - ŚPIWOREK do wózka z POLAREM - PROMOCJA (266291444) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Naprawdę polecam, po praniu polar wygląda bardzo dobrze.
Trzeba uważać, bo na Allegro są w sprzedaży tańsze śpiworki, które wygladają identycznie, ale są raczej jesienne, bez tej ovaty w środku.

Kasiad o rany to juz sama nie wiem moze faktycznie zamowie ten z polarem jak wymierzę wózek ale pewnie ok 100cm bo fakt trzeba to prac a taki z wełną to myślałam że tylko chemicznie i tak lub wyprac i do suszarki. jeny no musze dzis go zamowic bo u mnie to masa śniegu leży a mały wczoraj miał rajstopy skarpety cienki kombinezn ze stopkami z polaru i spodnie co są na adjęciu z nowych zakupów i po tego koc i po spacerze miał zimne nogi :szok::szok::szok: no i folie mialam jeszcze aby tak nie wiało i pomyślałam że zwyczajnie za ciasno miał i dlatego,

Karola, jak się zdecydujesz na ten z polarem, to polecam właśnie tego sprzedawcę, którego wkleiłam link, jeśli Ci odpowiadają kolory, bo ja u niego kupowałam rok temu, przesyłka błyskawiczna, a śpiworek uszyty bardzo porządnie, żadnej fuszery.

Te lalki to jakaś masakra, STRASZNE są :szok::szok::szok:

A śpiworek ja kupiłam z wełną owczą od środka. Wg mnie dużo cieplejszy od polarowego, a prać go nie zamierzam jakoś bardzo często, i raczej będę to robić ręcznie :tak:

reklama
ok wymierzony wózek i myslę że 90 starczy bo podnóżka nie muszę w to chować bo i po co i tak mał tam tej zimy nie sięgnie a za rok to pewnie wozek będzie już sprzedany lub zapakowany w karton. teraz tylko kwestia wełna czy polar.

Do góry