reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Przeglądałam dziś koniki na biegunach i zobaczcie co trafiłam...pierwsze zdjecia mnie rozwaliły...
.... na biegunach

A poza tym można kupić ubiegunionych przyjaciół Kubusia Puchatka i jego samego również...A kiedyś tylko koniki były:-:)-(

reklama
A ja jestem tradycjonalistka i wole koniki:tak: Moja niunia dostala w prezencie pieknego konia na biegunach gdy miała 4 miesiące-w brzuchu:-) a teraz uwielbia sie na nim bujac.Nas to bardzo cieszy bo oboje z męzem jezdzimy konno i bardzo bysmy chcieli zeby Tuśka podzielała nasze pasje:tak::-D:-)

Dziewczyny poszukuje ładnego, ciepłego ubranka na chrzest dla Martuśki rozm. 80.
Znacie moze jakis fajny sklep, adres internetowy?
Przejrzałam allegro ale wszystko wydaje mi sie takie festyniarskie:sorry:
te wszystkie tiule, lamówki , koraliki, koronki-to zupełnie nie mój styl.
Tak sobie mysle ze fajnie byłoby ubrac małą w jakiś biały polarowy kominezon, fajny pajac lub inne proste , ciepłe,dobrej jakosci ubranko(raczej nie zakladam zeby w grudniu mogło byc ciepło ).
Jesli macie jakies namiary na fajny sklep to poproszę:tak:

dziewczyny co sadzicie o takim chodziku- konsoli?bo mi LAila chce bebenek pchac i stawiac kroczki ale bebenek za maly wiec jest schylona... czy warto cos takiego kupic?

quelle.de

200000242761_a_600.jpg

Ten jeżdzik?Jest super,bardzo mi się podoba.Kuba uwielbia swój jeżdzik-skuterek.

no dokladnie chodzi o chodzik w ktorym sie nie siedzi ale sie pcha plus innne gadzety i ta konsole mozna zdjac i sie osobno bawic.

chodzi mi czy warto kupowac chodzik czy lepiej zeby dziecko samo sie nauczylo...

reklama
U mnie jezdzik sie niesprawdzil co do chodzenia poniewaz jechal szybciej niz Chris chodzil a do zabawy byl super:tak:

Do góry