reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad ja sie liczę że rajstopki się ubierze i skarpetki :tak: a my na bucikach mamy napisane rozmiar 11 a w sklepie mi mów że takich nie ma :-D 18 były takie same bo przykładałyśmy buciki :tak: a te co mamy w domu 18 są z 2 cm większe to ja już nie wiem jak są te numeracje :confused:

reklama
z rozmiarami jest tak:

długość
rozmiar
stopki
buta
10cm - 17
11cm - 18
12cm - 19
13cm - 20

Choć to tak naprawdę zależy od producenta albo od tego kto jak mierzy:tak:

dziewczyny poszukuje dobrej niani elektronicznej w zwiazku z przeprowadzka Makreli do swojego pokoiku. mozecie cos polecic?
o witam pania:-)
nie wiem jaka jest dobra słyszałam ze fisher prica no i babay ono tez oki ale jak jest naprawde to chyba mamy ktore juz posiadaja takie cudo beda wiedziec lepiej

ja mam nianie z fisher price z lampka ale szczerze to średnio polecam w domu mamy dwa poziomy to dziala ok bez trzaskow ale jak juz jestem na tarasie lub dalej od domu ok 200m to trzeszczy sąsiadka ma z pfilipsa jutro sprawdze jak dzial i napisze.

a propo zakupow kupilam czekoladowy wymarzony kombinezon za 115 w mama i ja i do tego super czape i szalik ze smyka no i mamy fotelik do karmienia maly az piszczy z radosci jak naucze sie wklejac zdjecia to wkleje jaki.

no wlasnie chcialabym zeby tez na dlugi zasieg dobrze ta niania dzialala:tak:

a my kombinezon kupilysmy w cubusie. kolor czekoladowy. z uszkami niedzwiadka. na spacerach nie mozemy sie opedzic od spojrzen i komentarzy typu: "jaki sliczny misio":-D

naprawde bosko to wyglada. musze fotke wkleic:tak:

Ja wylicytowałam używaną żyrafkę z klockami Fisher Price, wlaściwie nie zniszczoną w ogóle. Bardzo fajna zabawka, Oli zadrzyło się do niej wrzucić 3 razy klocka, ale to chyba przez przypadek na razie. Po wrzuceniu klocka zyrafka gra krótkie melodie.

reklama
a my kombinezon kupilysmy w cubusie. kolor czekoladowy. z uszkami niedzwiadka. na spacerach nie mozemy sie opedzic od spojrzen i komentarzy typu: "jaki sliczny misio":-D

/quote]
to szybko pokazauj nam tego malego misiaczka :tak:
ja tez teraz bede sie rozgladac za kombinezonami juz na zime dla tej mojej dwojeczki;-)

Do góry