reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Agusia super ta zabawka, szukałam juz tez takiej dla Hubka ale nie znalazłam nigdzie w okolicy mojej. gdzie ty kupiłaś swoja?
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no to dużo się działo od środy. my byliśmy na wakacjach za odrą i nawoziłam masę ciuchów tam wszystko jest na zimę z takiego materiału jak zabawki dla dzieci takie milusie mozę jak zrobię fotki i nauczę sie je wklejać to coś wkleję.
ale najbardziej zainteresowały mnie zakupy fotelików do karmienia i siezakręciłam to w końcu jakie macie?????? stolik i krzesełko i samo krzesełko. kochane zróbmy prezentację.- ja mam na stanie zero tylko leżaczek z fishera.
a co do butów to kupiłam ostatnio takie EVER KID skórzane kozaczki r. 19 NOWE! Wys.0 zł! (228603757) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale jeszcze jakieś do chodzenia po śniegu niech robi aniołka. w H&M widziałam fajne kozaczki.
ale najbardziej zainteresowały mnie zakupy fotelików do karmienia i siezakręciłam to w końcu jakie macie?????? stolik i krzesełko i samo krzesełko. kochane zróbmy prezentację.- ja mam na stanie zero tylko leżaczek z fishera.
a co do butów to kupiłam ostatnio takie EVER KID skórzane kozaczki r. 19 NOWE! Wys.0 zł! (228603757) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale jeszcze jakieś do chodzenia po śniegu niech robi aniołka. w H&M widziałam fajne kozaczki.
agusia9915
Matka wariatka
IKEA;-):-)Agusia super ta zabawka, szukałam juz tez takiej dla Hubka ale nie znalazłam nigdzie w okolicy mojej. gdzie ty kupiłaś swoja?
Byłam w weekend w H&M rewelacyjne są kozaczki, a do tego czapeczka, rękawiczki i nawet jeden komplet jest taki, że i kurteczka jest w tej samej kolorystyce :-) Będę musiała zrobić zakupy ale oczywiście nie wiem jaki rozmiar buta mam kupić
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja na razie butków nie kupuję, też nie mam pojęcia jaki rozmiar byłby dobry. Na razie kupuje kombinezonik ze stópkami, a za butkami się rozejrzę dopiero jak Milenka zacznie chodzić, ale do tego chyba jeszcze daleeeeeka droga
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kubulek dostał taką zabawkę,jest zachwycony.
DzienDziecka.PL Magiczny ?wiat Zabawek
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Z tej firmy ma jeszcze
reklama
Oli też ma stópkę 11 cm Narazie Oliwka ma 2 pary pełnych butów, cieplejszych na zimę jeszcze nie kupuję, bo noga jej tak szybko rośnie, dopiero co miała 10 cm. Jeszcze ze 2 tygodnie temu miała luzy w trampkach, które jej kupiłam latem, a teraz już są dobre. Zimowe buty kupię jak bedzie potrzeba, no chyba, że coś mi wpadnie super ładnego i taniego w oko, ale chyba 12 nie mam co kupować, pewnie będę musiała kupować 13, bo do końca zimy jest jeszcze sporo miesięcy.
Podziel się: