reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
no to dużo się działo od środy. my byliśmy na wakacjach za odrą :laugh2: i nawoziłam masę ciuchów tam wszystko jest na zimę z takiego materiału jak zabawki dla dzieci takie milusie mozę jak zrobię fotki i nauczę sie je wklejać to coś wkleję.

ale najbardziej zainteresowały mnie zakupy fotelików do karmienia i siezakręciłam to w końcu jakie macie?????? stolik i krzesełko i samo krzesełko. kochane zróbmy prezentację.- ja mam na stanie zero tylko leżaczek z fishera.

a co do butów to kupiłam ostatnio takie EVER KID skórzane kozaczki r. 19 NOWE! Wys.0 zł! (228603757) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale jeszcze jakieś do chodzenia po śniegu niech robi aniołka. w H&M widziałam fajne kozaczki.

Byłam w weekend w H&M rewelacyjne są kozaczki, a do tego czapeczka, rękawiczki i nawet jeden komplet jest taki, że i kurteczka jest w tej samej kolorystyce :-) Będę musiała zrobić zakupy ale oczywiście nie wiem jaki rozmiar buta mam kupić :confused:

Ja na razie butków nie kupuję, też nie mam pojęcia jaki rozmiar byłby dobry. Na razie kupuje kombinezonik ze stópkami, a za butkami się rozejrzę dopiero jak Milenka zacznie chodzić, ale do tego chyba jeszcze daleeeeeka droga :happy:

reklama
Oli też ma stópkę 11 cm :tak: Narazie Oliwka ma 2 pary pełnych butów, cieplejszych na zimę jeszcze nie kupuję, bo noga jej tak szybko rośnie, dopiero co miała 10 cm. Jeszcze ze 2 tygodnie temu miała luzy w trampkach, które jej kupiłam latem, a teraz już są dobre. Zimowe buty kupię jak bedzie potrzeba, no chyba, że coś mi wpadnie super ładnego i taniego w oko, ale chyba 12 nie mam co kupować, pewnie będę musiała kupować 13, bo do końca zimy jest jeszcze sporo miesięcy.

Do góry