reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A ja wczoraj o 21.00 byłam na zakupach :sick:i przez histerie małej szybko kupiłam kubek nie kapek ;-) ....w końcu z tym że wziełam Canpol jedyny jaki był a chciałam zabrać na wakację :tak:

*A* KUBEK NIEKAPEK BALONIK FIRMY CANPOL 125 ML (218099629) - Aukcje internetowe Allegro

różowy ;-)dałam chyba 16zł :rolleyes2:jakoś tak

No ale najważniejsze mała z niego pije :tak:i odrazu załapała
p1150421pi5.jpg

I właśnie sobie popsuła pozytywkę lullaby :szok: strasznie zaczeła buczeć nie wiem co z nią wywineła :no:

agusia Martynka bedzie na pewno zadowolona!!!! fajny prezent!!!

gosia Emilka to zdolniacha, ja tez mojej dzis kupilam niekapek ale jeszcze nie probowalismy....
zauwazylam ze Emilce wloski jasnieja, moze bedzie z niej jeszcze blondyneczka z brazowymi oczkami...cudo!!!

Hmmm... a kiedy właściwie już trzeba uzywać niekapka? I czemu lepiej jest przejść z butli na niekapek? I czy jak dziecko już się nauczy pić z niekapka, to butla idzie w odstawkę? Czy ktoś może mnie uświadomić w tym temacie? :sorry2:
Mamy niekapka ale po jednej próbie (mała nie załapała) jakoś na razie go odstawiłam.

Hmmm... a kiedy właściwie już trzeba uzywać niekapka? I czemu lepiej jest przejść z butli na niekapek? I czy jak dziecko już się nauczy pić z niekapka, to butla idzie w odstawkę? Czy ktoś może mnie uświadomić w tym temacie? :sorry2:
Mamy niekapka ale po jednej próbie (mała nie załapała) jakoś na razie go odstawiłam.
Niczego nie trzeba, tylko można. Niekapek jest etapem przejściowym między butlą a zwykłym kubkiem, który oczywiście można pominąć. Mozna też używać i butli i niekapka jednocześnie :-)

reklama
A ja spaceruje nawet,gdy pada deszcz(oby nie ulewa).Uwielbiam spacery nawet w deszczu,Kuba wtedy zazwyczaj śpi,bo szum deszczu go uspokaja,a ja biorę parasol i w drogę.Folię na wózek miałam w zestawie.:-)
Ja tak samo, folie mialam w zestawie a lubie spacerować prawie codziennie robie 3 kilometry pieszo :-):tak:

Do góry