reklama
A ja wczoraj o 21.00 byłam na zakupach :sick:i przez histerie małej szybko kupiłam kubek nie kapek ;-) ....w końcu z tym że wziełam Canpol jedyny jaki był a chciałam zabrać na wakację
*A* KUBEK NIEKAPEK BALONIK FIRMY CANPOL 125 ML (218099629) - Aukcje internetowe Allegro
różowy ;-)dałam chyba 16zł jakoś tak
No ale najważniejsze mała z niego pije i odrazu załapała
I właśnie sobie popsuła pozytywkę lullaby strasznie zaczeła buczeć nie wiem co z nią wywineła
*A* KUBEK NIEKAPEK BALONIK FIRMY CANPOL 125 ML (218099629) - Aukcje internetowe Allegro
różowy ;-)dałam chyba 16zł jakoś tak
No ale najważniejsze mała z niego pije i odrazu załapała
I właśnie sobie popsuła pozytywkę lullaby strasznie zaczeła buczeć nie wiem co z nią wywineła
agusia9915
Matka wariatka
a ja kupiłam folie w sklepie za 28 zł która mi sie porwła w czasie zimy jak były takie zawieruchy
teraz kupiłam druga za 8 zł i jest w 100% lepsza
a widocznosc maja ta sama tylko inne firmy:-)
kupiłam w koncu prezent dla Martynki(chrzesniaczki meza)
FISHER-PRICE CENTRUM MUZYCZNO-GIMNASTYCZNE 3w1 (216241880) - Aukcje internetowe Allegro
teraz kupiłam druga za 8 zł i jest w 100% lepsza
a widocznosc maja ta sama tylko inne firmy:-)
kupiłam w koncu prezent dla Martynki(chrzesniaczki meza)
FISHER-PRICE CENTRUM MUZYCZNO-GIMNASTYCZNE 3w1 (216241880) - Aukcje internetowe Allegro
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
agusia Martynka bedzie na pewno zadowolona!!!! fajny prezent!!!
gosia Emilka to zdolniacha, ja tez mojej dzis kupilam niekapek ale jeszcze nie probowalismy....
zauwazylam ze Emilce wloski jasnieja, moze bedzie z niej jeszcze blondyneczka z brazowymi oczkami...cudo!!!
gosia Emilka to zdolniacha, ja tez mojej dzis kupilam niekapek ale jeszcze nie probowalismy....
zauwazylam ze Emilce wloski jasnieja, moze bedzie z niej jeszcze blondyneczka z brazowymi oczkami...cudo!!!
agusia9915
Matka wariatka
Mam Taka Nadzieje:-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Hmmm... a kiedy właściwie już trzeba uzywać niekapka? I czemu lepiej jest przejść z butli na niekapek? I czy jak dziecko już się nauczy pić z niekapka, to butla idzie w odstawkę? Czy ktoś może mnie uświadomić w tym temacie?
Mamy niekapka ale po jednej próbie (mała nie załapała) jakoś na razie go odstawiłam.
Mamy niekapka ale po jednej próbie (mała nie załapała) jakoś na razie go odstawiłam.
Niczego nie trzeba, tylko można. Niekapek jest etapem przejściowym między butlą a zwykłym kubkiem, który oczywiście można pominąć. Mozna też używać i butli i niekapka jednocześnie :-)Hmmm... a kiedy właściwie już trzeba uzywać niekapka? I czemu lepiej jest przejść z butli na niekapek? I czy jak dziecko już się nauczy pić z niekapka, to butla idzie w odstawkę? Czy ktoś może mnie uświadomić w tym temacie?
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tak samo, folie mialam w zestawie a lubie spacerować prawie codziennie robie 3 kilometry pieszo :-)A ja spaceruje nawet,gdy pada deszcz(oby nie ulewa).Uwielbiam spacery nawet w deszczu,Kuba wtedy zazwyczaj śpi,bo szum deszczu go uspokaja,a ja biorę parasol i w drogę.Folię na wózek miałam w zestawie.:-)
Podziel się: