reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Karola hehe a jak wyglądają męskie spinki?

Gosia, śliczne spineczki, mi się tak podobają spineczki,ze już 2 tygodnie temu kupiłam Oliwce, oczywiście bardzo na wyrost, bo jeszcze nie ma jej na czym zapinać tych spinek. Ale tak mi się spodobały, że się nie opanowałam.

reklama
Kupowałyście może folię p/deszczową na Allegro? Możecie polecić jakąś sprawdzoną? Bo ja muszę zamówić na spacerówkę.
Chciałam dziś kupić w sklepie, ale była tylko uniwersalna i jakoś nie tak leżała. W dodatku kosztowała 26 zł i żadna rewelacyjna wg mnie jak na tą cenę.

Ja używam folii z wózka głębokiego, pasuje nam do nowego wózia, więc nie kupowałam nowej specjalnie do spacerówki.

A ja folii p/deszczowej nie używam wcale..wózek wydaje mi sie jak jakaś bańka mydlana, a dziecko w nim jak zabawka...poza tym jak zanosi sie na deszcz to nie wychodzę i tyle..sama nie będę przecież moknąć:-D:-D:-D:-D:-D

A ja spaceruje nawet,gdy pada deszcz(oby nie ulewa).Uwielbiam spacery nawet w deszczu,Kuba wtedy zazwyczaj śpi,bo szum deszczu go uspokaja,a ja biorę parasol i w drogę.Folię na wózek miałam w zestawie.:-)

Ja za dużo też jej nie zamierzam używać z tych samych powodów co Ty, Mysia, nie chcę sama moknąć :-D
No ale niestety czasem trzeba wyjść do lekarza czy gdzieś indziej a dziecko moknie. Dziś przez deszcz odwołałam ważną wizytę :wściekła/y: A jutro idę do lekarza z małą (kontrola u lekarza rahabilitanta) i jak bedzie padało to Oliwka zmoknie, bo nie mam osłonki na wózek.
Koszt niewielki (zapłaciłam 20,49 zł z przesyłką) więc nawet jak użyję klikanaście razy przez te 2 lata to się opłaca.

A ja folii p/deszczowej nie używam wcale..wózek wydaje mi sie jak jakaś bańka mydlana, a dziecko w nim jak zabawka...poza tym jak zanosi sie na deszcz to nie wychodzę i tyle..sama nie będę przecież moknąć:-D:-D:-D:-D:-D

a jak bedzie jesien i ciagle będzie padac to w domu do wiosny przeczekamy :-D;-) bo ja tez nie mam ale niedługo kupię bo zaczną się deszcze, narazie jakoś dawaliśmy rade nawet jak pokropiło ale na porządną ulewę trzeba się zabezpieczyć jak by czasem a nóż trzeba było jechać :tak: tak jak mówi Kasiad

Kasiad,wlasnie w niedziele zamowilam folie i byly u jednego sprzedawcy po okolo 12 i okolo 17.Zapytalam na czym polega roznica i pani napisala,ze ta drozsza jest "wysokoprzezroczysta" i dziecko lepiej widiz co jest na zewanatrz.Taka tez wlasnie zamowilam.

reklama
Tycia, ja zrobilam dokładnie to samo, też zadałam pytanie sprzedawcy. Ten sam sprzedawca miał folię za 7 zł i za 14,99. Odpowiedział mi to samo co Tobie - też zamówiłam tę droższą wobec tego :-)

Do góry