reklama
ja tez nie mam nigdzie dywanow Kasia i te piankowe puzl sie bardzo sprawdzily. kuopilam w go sporcie za 39 zl. takie duze 4 puzzle. i spoko wystarczaja. a jak mala podrosnie to mozna dokupic kolejne 4 i tak dolaczac do skutku, nawet caly pokoj wylozyc
Kochane pomozcie mi ....chcilam kupij lezaczek-bujaczek i podobaja mi sie te dwa:
LEŻACZEK-BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg (210366314) - Aukcje internetowe Allegro
ten ma chyba Joasiek< bardzo go sobie chwali> a ten mi sie osobiscie bardzo podoba, no ale cena juz tez zupelnie inna:
LEZACZEK FISHER PRICE L0539 ZAWSZE TANIEJ NIZ INNI (209495641) - Aukcje internetowe Allegro
Ktory mam wybrac, bo dzisiaj chcemy wieczorkiem zamawiac, a ja nie wiem co:sick:
LEŻACZEK-BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg (210366314) - Aukcje internetowe Allegro
ten ma chyba Joasiek< bardzo go sobie chwali> a ten mi sie osobiscie bardzo podoba, no ale cena juz tez zupelnie inna:
LEZACZEK FISHER PRICE L0539 ZAWSZE TANIEJ NIZ INNI (209495641) - Aukcje internetowe Allegro
Ktory mam wybrac, bo dzisiaj chcemy wieczorkiem zamawiac, a ja nie wiem co:sick:
Ja mam ten drugi, jest to nowsza wersja pierwszego, ma dodatkowo możliwość złożenia, tak, aby mniej miejsca zajmował przy przewożeniu.
Ogólnie to polecam ten lezaczek, Oli sama nauczyła się tak machac nogami (podkurcza je i prostuje rytmicznie), ze leżaczek się buja cały czas.
Ogólnie to polecam ten lezaczek, Oli sama nauczyła się tak machac nogami (podkurcza je i prostuje rytmicznie), ze leżaczek się buja cały czas.
agusia9915
Matka wariatka
moze i ja sie skusze?
agusia9915
Matka wariatka
ja poprosze o pomysły na prezent dla MARTYNKI od chrzesnego (ENDRIU) na chrzciny
odpada lezaczek bo juz ma
odpada lezaczek bo juz ma
Agusia, ja polecam karuzelkę Fisher Price lub stojaczek z zabawkami (taki z dżwiękami i światełkami) - dla nas te zabawki okazały się super.
A co do maty z puzzli piankowej to szykuję się na taką:
Duże PUZZLE piankowe , zastosowanie mata - dywan (212450830) IDG - Allegro
A co do maty z puzzli piankowej to szykuję się na taką:
Duże PUZZLE piankowe , zastosowanie mata - dywan (212450830) IDG - Allegro
tak tez myslalam....to wtedy ten drugi kupimy
aga-pg, tez mamy ta chustawke..tylko ze fisher price aquarium....ale ja sprzedajemy....wlasnie wczoraj wypralam a dzis wskakuje na allegro....no i zwroci sie lezaczek <ma nadzieje> trzeba zycie dziecku troszke urozmaicac....zartuje
aga-pg, tez mamy ta chustawke..tylko ze fisher price aquarium....ale ja sprzedajemy....wlasnie wczoraj wypralam a dzis wskakuje na allegro....no i zwroci sie lezaczek <ma nadzieje> trzeba zycie dziecku troszke urozmaicac....zartuje
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Agusia, ja polecam karuzelkę Fisher Price lub stojaczek z zabawkami (taki z dżwiękami i światełkami) - dla nas te zabawki okazały się super.
tak zastanawam sie nad takim stojaczkiem ktory mamy i my lutowki niektora?
Podziel się: