reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

No coś Ty.. ja nie mam wcale zamiaru go codziennie pompować, będzie sobie tak leżał na środku pokoju przez te kilka miesięcy :-p

reklama
Ja wiem czy takim dużym... my też mamy podobnie jak Ty dwa pokoje, ten większy - dzienny - ma 25m kw. i ma sporo miejsca na środku więc niech Milenka tam sobie rządzi :tak:

nie:no: choc bardzo bym chciała
w dziesieciorodzinnym(10 mieszkan)
ja mieszkam na parterze

To i tak masz nieźle bo z reguły ci z parteru mają do dyspozycji ogródek przyblokowy :tak:
Ja mieszkam w bloku z lat 30-stych, stare, solidne budownictwo z dziwnymi patentami, np. pod oknem w kuchni była kiedyś taka wnęko-szafka z dziurą na wylot, która kiedyś służyła ludziom za lodówkę. Albo wnęka dla służby przy kuchni :rofl2:Wyburzyłam ją i dzięki temu mamy teraz bardzo dużą kuchnię, ale za to łazienka to totalna porażka, co chwilę ktoś robi w niej demolkę bo nie ma miejsca żeby się normalnie ruszyć, ale przypuszczam że w tamtych latach nawet taka łazienka to i tak był niezły luksus :crazy:

Hej dziewczyny, kupowałyście takie maty dla swoich maluchów - puzzle piankowe czy coś w tym stylu. Nie mogę tego znaleźć na wątku. Ja mam na podłodze panele i jak Oli leży na macie materiałowej to jak chce oderwać rączki od maty to nie może tylko ślizgają jej po podłodze z tą matą. Może takie puzle by były lepsze, bo przecież są sztywniejsze :confused:

reklama
Kasiad ja mialam takie puzzle sa super sztywne i mieciutkie przy starszych dzieciach to mialam jako dywanik do zabawy:tak:POLECAM

Do góry