Ostatnia edycja:
reklama
melonowa89
Fanka BB :)
sliczne
laperedhil
ale slicznosci buciki cudne.. ja chyba mam fiola bucikowego
zwolineczka
cudne, ja też ostatnio troszkę kupiłam. Później wstawię zdjęcia
ubranka śliczne.
ja ostatnio na allegro wylicytowałam 2 mega paki ubranek dziecięcych za takie śmieszne pieniądze że aż mi żal sprzedającej(pewnie chciała by więcej)
PAKA CIUSZKÓW DLA NIEMOWLAKA (3338532052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
może na zdjęciu nie wyglądają rewelacyjnie ale są w super stanie:-)
ja ostatnio na allegro wylicytowałam 2 mega paki ubranek dziecięcych za takie śmieszne pieniądze że aż mi żal sprzedającej(pewnie chciała by więcej)
PAKA CIUSZKÓW DLA NIEMOWLAKA (3338532052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
może na zdjęciu nie wyglądają rewelacyjnie ale są w super stanie:-)
zwolineczka
super, ja jestem na etapie poszukiwań kolorowych ciuszków. Poluję na niektóre paczki ale za każdym razem jestem przelicytowana, a kwoty są kosmiczne.
marys25
czekoladka21
Mama Nadzi :*
marys25- słodkie takie w sam raz na święta Bożegonarodzenia
reklama
Ja dużo licytuję przez snajpera.ustawiam sobie max kwotę jaką mogę wydać na ubranka i często wygrywam.
Mojej przyjaciółce taką wyprawkę skompletowałam za 100 że głowa małaNie mogła uwierzyć że takie tanie ubranka wylicytowałam....ona się cieszyła i ja też tym bardziej że ubranka te wrócą do mnie dla mojego dzieciaczka.
Mojej przyjaciółce taką wyprawkę skompletowałam za 100 że głowa małaNie mogła uwierzyć że takie tanie ubranka wylicytowałam....ona się cieszyła i ja też tym bardziej że ubranka te wrócą do mnie dla mojego dzieciaczka.
Podziel się: