reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
Śliczne ubranka :-) laperedhil co prawda żadnych bucików jeszcze nie mam, ale też mam fioła na tym punkcie :eek: pierwsze co w sklepie to butki oglądam :p a orientujecie się jaki rozmiar buta na jaki miesiąc? ;-)

20130708395.jpg20130708397.jpg
to i ja się pochwalę :) kupiłam w tamtym tygodniu w tesco skarpetki świąteczne za całe 4,20 :) a ta bluzeczkę już mam hm....parę lat, i czekała, nowa z metką.

Załączniki

• 20130708395.jpg
    20130708395.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 20130708397.jpg
    20130708397.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Ja dużo licytuję przez snajpera.ustawiam sobie max kwotę jaką mogę wydać na ubranka i często wygrywam.
Mojej przyjaciółce taką wyprawkę skompletowałam za 100 że głowa mała:-DNie mogła uwierzyć że takie tanie ubranka wylicytowałam....ona się cieszyła i ja też tym bardziej że ubranka te wrócą do mnie dla mojego dzieciaczka.:-D

Do góry