reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
Trzeba tylko ustawić sobie strzał np na 3 sekundy przed końcem ale może być tak że ktoś też ma ustawione i cię przebije
ja sobie kukam na oferty kupna tak na godzinkę przed i widzę kto kiedy licytował i przed końcem licytacji sprawdzam czy już ktoś nie dał więcej niż ja i jak jest więcej to zmieniam na snajperze

DSC_0322.jpgZdobyte w Tesco na wyprzedaży w okolicach 20 zł średnio, fajna gruba bawełna producent Fisher Price . Jak byłam ostatnio u nich to widziałam że jeszcze są ostatnie sztuki :)

Załączniki

• DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 58
ursula sliczne! ja juz nie mam za co kupowac :wściekła/y:
a to czapeczki od mamci z benettona i buciki od meza, one sa F&F z tesco i sa sliczne :-D
2013-07-09 12.32.20.jpg

Załączniki

• 2013-07-09 12.32.20.jpg
    2013-07-09 12.32.20.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
śliczne ciuszki :) nie wiem dlaczego, ale boję się jeszcze zakupów na taką skalę... nie chcę zapeszać.

Lefkowa ja sie tak strasznie boje, ale to poprawia humor i pozwala myslec ze bedzie dobrze i nie na darmo zakupy sa! :) trzeba byc dobrej mysli :tak: ja je przekladam prawie codziennie :-p

reklama
Kobitki, ja zgłupiałam i nie wiem gdzie zadać to pytanie - chodzi mi o materacyk dla maluszka - jaki wybrać? Myślałam o jakimś takim może łączonym kokos -gryka, wiem że są też drogie po kilkaset zł jakieś nie wiem ekstra super mega... poradźcie coś proszę

Do góry