reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
kamilka87 jakie cudeńka :)
Gusiak88 u nas za pewne ktos będzie chcial robic prezenty wiec takie bajery jak leżaczek zostawiam, nie kupuje bo pozniej nie wymysle nic na prezent a zawsze można go dokupic jakby nikt się nie zdecydowal ;p a już wiem ze jak Kubus podrosnie dostanie w prezencie od mojej siostry :
MULA Kolejka - IKEA powiem wam szczerze ze to super zabawka hehe sama chetnie z niej korzystalam u kuzynki ;)
A te zabawki co znalazlas sa cudne :)
mnie kusi ten króliczek ;p

Hej dziewczyny:) widze ze ja jestem daleko w tyle z zakupami:baffled: ale tez mam cieżej bo płeć wciąż nie znana...plsss pomóżcie bo nie mam pojęcia jak ogarnąc temat kombinezonu..początek listopada to już zimnawo wiec raczej kombinezon czy moze ten cieplejszy dresik:baffled: Widziałam wcześniej poruszałyście ten temat ale ostatecznie jaki rozmiar wybieracie? No i bede wdzięczna za namiary na sprawdzone modele lub sprzedawców na allegro ( raczej nie porwe się na nówke sztuke gdy nie jestem pewna rozmiarówki). Z góry dzieki:)

Anoula ja mam wszystko używane i jest tego kilka sztuk. Ty to będziesz miała chyba kruszynkę, więc kup raczej mniejszy ten kombinezon. Jak kupisz jakiś miśkowy, to będzie uisex. Zobacz na nasz temat "pchli targ". Wydaje mi się, że zostało parę kombinezonów nie wykupionych :)

Hauck wózek DUETT podwójny 2w1 czarny rok po roku
Hauck wózek DUETT podwójny 2w1 czarny rok po roku (3517275344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
może któraś mamusia jest zainteresowana. znalazłam przypadkiem jak sobie szukałam wózia
biggrin.gif

reklama
Do góry