reklama
melonowa89
Fanka BB :)
kamilka87 jakie cudeńka
Gusiak88 u nas za pewne ktos będzie chcial robic prezenty wiec takie bajery jak leżaczek zostawiam, nie kupuje bo pozniej nie wymysle nic na prezent a zawsze można go dokupic jakby nikt się nie zdecydowal ;p a już wiem ze jak Kubus podrosnie dostanie w prezencie od mojej siostry :
MULA Kolejka - IKEA powiem wam szczerze ze to super zabawka hehe sama chetnie z niej korzystalam u kuzynki
A te zabawki co znalazlas sa cudne
mnie kusi ten króliczek ;p
Gusiak88 u nas za pewne ktos będzie chcial robic prezenty wiec takie bajery jak leżaczek zostawiam, nie kupuje bo pozniej nie wymysle nic na prezent a zawsze można go dokupic jakby nikt się nie zdecydowal ;p a już wiem ze jak Kubus podrosnie dostanie w prezencie od mojej siostry :
MULA Kolejka - IKEA powiem wam szczerze ze to super zabawka hehe sama chetnie z niej korzystalam u kuzynki
A te zabawki co znalazlas sa cudne
mnie kusi ten króliczek ;p
Hej dziewczyny widze ze ja jestem daleko w tyle z zakupami ale tez mam cieżej bo płeć wciąż nie znana...plsss pomóżcie bo nie mam pojęcia jak ogarnąc temat kombinezonu..początek listopada to już zimnawo wiec raczej kombinezon czy moze ten cieplejszy dresik Widziałam wcześniej poruszałyście ten temat ale ostatecznie jaki rozmiar wybieracie? No i bede wdzięczna za namiary na sprawdzone modele lub sprzedawców na allegro ( raczej nie porwe się na nówke sztuke gdy nie jestem pewna rozmiarówki). Z góry dzieki
R
rojku
Gość
Anoula ja mam wszystko używane i jest tego kilka sztuk. Ty to będziesz miała chyba kruszynkę, więc kup raczej mniejszy ten kombinezon. Jak kupisz jakiś miśkowy, to będzie uisex. Zobacz na nasz temat "pchli targ". Wydaje mi się, że zostało parę kombinezonów nie wykupionych
zwolineczka
a oto mój zakup LÄTTSAM Wanienka, biały, zielony - biały/zielony - IKEA ))
kaskaleczna
Hauck wózek DUETT podwójny 2w1 czarny rok po roku
Hauck wózek DUETT podwójny 2w1 czarny rok po roku (3517275344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
może któraś mamusia jest zainteresowana. znalazłam przypadkiem jak sobie szukałam wózia
Hauck wózek DUETT podwójny 2w1 czarny rok po roku (3517275344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
może któraś mamusia jest zainteresowana. znalazłam przypadkiem jak sobie szukałam wózia
Dziewczyny czy któraś zakupiła już kocyki i ogólnie jest w temacie? Mnie osobiście bardzo podobają się La Millou - Strona główna i la belle petite np taki Kocyk ocieplany Bawełna-Minky 100x135 cm (3526131999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. generalnie materiał minky. Czy macie jakieś doświadczenia z tymi produktami lub znacie coś zbliżonego do w/w bo niestety ceny tych kocyków nie są niskie
Witajcie dziewczyny,
ja tu na chwilę z bliźniaczych mam wskoczyłam, może któraś z was będzie zainetresowana
MAXI COSI CABRIO FIX BAZA FAMILY FIX - GWARANCJA (3525708229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja tu na chwilę z bliźniaczych mam wskoczyłam, może któraś z was będzie zainetresowana
MAXI COSI CABRIO FIX BAZA FAMILY FIX - GWARANCJA (3525708229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
A ja zamowiłam taka posciel:-) Vertbaudet Bettumrandung "Flora" aus Baumwolle in rosa
Podziel się: