reklama
ja swoje smutki tez przelewam na allegro
własnie wygrałam nosidełko Nosidełko INFANT dla malucha do 12 kg (1716817080) - Aukcje internetowe Allegro
własnie wygrałam nosidełko Nosidełko INFANT dla malucha do 12 kg (1716817080) - Aukcje internetowe Allegro
Marcelinaa
Fanka BB :)
od dziś w realu 6cio pak chusteczek pampersa za 25 zł z groszem- jakby co
nadziejka82
ja swoje smutki tez przelewam na allegro
Gabinia mam takie same nosidełko nawet kolor się zgadza. Kupiliśmy go szwagrowi, który teraz nam je podarował, bo jego córcia już wyrosła
Oli.B
o jutro podjeżdżam, dzięki za info ;-)od dziś w realu 6cio pak chusteczek pampersa za 25 zł z groszem- jakby co
Marcelinaa
o jutro podjeżdżam, dzięki za info ;-)
noo ja też się jutro kopnę
Ostatnie zakupy w necie trochę mnie zirytowały.
Łóżeczko przyjechało trochę podrapane i pękniętą ma szufladę.... musiałam reklamować. Najprawdopodobniej skończy się to wymianą. Koleś wyśle mi nową a ja mu starą oddam. Oczywiście na jego koszt, nie widzę tego inaczej.:/ Jakby nie te niedociągnięcia to ogólnie łóżeczko jest stabilne i świetne... Bardzo nam się podoba.
Pościel, którą wybrałam okazało się, że z materiałem coś jest nie tak. Źle się szyje. Więc Pani zaproponowała zmianę na inny wzór i teraz nie będzie tak jak zaplanowałam Dostałam rabat w postaci zwrotu kosztów przesyłki kurierem. Miły gest. Choć i tak marne pocieszenie.
Łóżeczko przyjechało trochę podrapane i pękniętą ma szufladę.... musiałam reklamować. Najprawdopodobniej skończy się to wymianą. Koleś wyśle mi nową a ja mu starą oddam. Oczywiście na jego koszt, nie widzę tego inaczej.:/ Jakby nie te niedociągnięcia to ogólnie łóżeczko jest stabilne i świetne... Bardzo nam się podoba.
Pościel, którą wybrałam okazało się, że z materiałem coś jest nie tak. Źle się szyje. Więc Pani zaproponowała zmianę na inny wzór i teraz nie będzie tak jak zaplanowałam Dostałam rabat w postaci zwrotu kosztów przesyłki kurierem. Miły gest. Choć i tak marne pocieszenie.
nadziejka82
i co sprawdziło się??
kiedyś miałam takie zwykłe dla dzieciaków a to mi sie spodobało w sklepie - widziałam na żywo z maluszkiem w srodku - ciekawe czy sie sprawdzi
Sprawdzilo sie, byli zadowoleni. Tylko to jest tak od 4-go miesiaca jak maluch dobrze glowke sam trzyma. Ja myslalam o chuscie dla noworodka ale nie wiem czy bede to umiala zawiazac :/
reklama
flower188
Sprawdzilo sie, byli zadowoleni. Tylko to jest tak od 4-go miesiaca jak maluch dobrze glowke sam trzyma. Ja myslalam o chuscie dla noworodka ale nie wiem czy bede to umiala zawiazac :/
ja kupiłam chustę tylko nie taką wiązaną bo też mi się wydawało że mogę mieć problemy z wiązaniem zwłaszcza jak będę sama i nikt mi nic nie przytrzyma czy coś - wybrałam bebelulu model lulu Lulu Jasne Cappucino, Wyprzedaż i promocje » chusty do noszenia niemowląt - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl tylko że używane na allegro za jakieś 30pln (nie wiem czy się sprawdzi a nie chciałam wyrzucać kasy w błoto)
Podziel się: