reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
i co sprawdziło się??
kiedyś miałam takie zwykłe dla dzieciaków a to mi sie spodobało w sklepie - widziałam na żywo z maluszkiem w srodku - ciekawe czy sie sprawdzi

Ostatnie zakupy w necie trochę mnie zirytowały.
Łóżeczko przyjechało trochę podrapane i pękniętą ma szufladę.... musiałam reklamować. Najprawdopodobniej skończy się to wymianą. Koleś wyśle mi nową a ja mu starą oddam. Oczywiście na jego koszt, nie widzę tego inaczej.:/ Jakby nie te niedociągnięcia to ogólnie łóżeczko jest stabilne i świetne... Bardzo nam się podoba.
Pościel, którą wybrałam okazało się, że z materiałem coś jest nie tak. Źle się szyje. Więc Pani zaproponowała zmianę na inny wzór:( i teraz nie będzie tak jak zaplanowałam:( Dostałam rabat w postaci zwrotu kosztów przesyłki kurierem. Miły gest. Choć i tak marne pocieszenie.

i co sprawdziło się??
kiedyś miałam takie zwykłe dla dzieciaków a to mi sie spodobało w sklepie - widziałam na żywo z maluszkiem w srodku - ciekawe czy sie sprawdzi

Sprawdzilo sie, byli zadowoleni. Tylko to jest tak od 4-go miesiaca jak maluch dobrze glowke sam trzyma. Ja myslalam o chuscie dla noworodka ale nie wiem czy bede to umiala zawiazac :/

reklama
Sprawdzilo sie, byli zadowoleni. Tylko to jest tak od 4-go miesiaca jak maluch dobrze glowke sam trzyma. Ja myslalam o chuscie dla noworodka ale nie wiem czy bede to umiala zawiazac :/

ja kupiłam chustę tylko nie taką wiązaną bo też mi się wydawało że mogę mieć problemy z wiązaniem zwłaszcza jak będę sama i nikt mi nic nie przytrzyma czy coś - wybrałam bebelulu model lulu Lulu Jasne Cappucino, Wyprzedaż i promocje » chusty do noszenia niemowląt - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl tylko że używane na allegro za jakieś 30pln (nie wiem czy się sprawdzi a nie chciałam wyrzucać kasy w błoto)

Do góry