reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
tu jest trochę lepiej opisane i jest zestawienie różnych modeli Chusta Lulu, Bebelulu | W podróży, na spacerze | Chusty | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee
mam nadzieję że sprawdzi się zwłaszcza przy karmieniu w miejscach publicznych bo jakoś nie widzi mi się świecić cyckiem naokoło a tak ładnie się ukryje, no i po domu będę mogła chodzić z tym bąblem

edit. widzę że na allegro jest tego sporo - ja kilka aukcji przegrałam ale udało się w końcu kupić w dobrej cenie. jeszcze nad tym modelem się zastanawiałam http://allegro.pl/the-babasling-jak-nowa-chusta-nosidelko-swietne-i1713373035.html

Ostatnia edycja:

eeejjjj świetnie to wygląda

1429_1.jpg

Sprawdzilo sie, byli zadowoleni. Tylko to jest tak od 4-go miesiaca jak maluch dobrze glowke sam trzyma. Ja myslalam o chuscie dla noworodka ale nie wiem czy bede to umiala zawiazac :/

tak tak to wiem

a co do chusty ja nie byłam zadowolona miałam bebelulu i włożyłam małego tylko raz i odesłałam z powrotem
mały ryczał - nie umiałam go wygodnie położyć a w zimie w kombinezonie było mu i za ciasno i za gorąco ;/
myślę ze na wiosne ,lato i jesien moze sie sprawdzić - zimą nie

zgadzam się gabinia ja chciałabym teraz jakoś wykorzystać na lato/jesień w zimie to w domu żeby ręce mieć wolne no i jak gdzieś będziemy jechać i malusia będzie rozebrana to do karmienia

reklama

Mam chyba taką samą, dostałam od siostry i zamierzam przynajmniej sierpień, wrzesień przy pogodzie ją wykorzystać :-) Ale sama bym chyba kasy nie wydawała. Rozmawiałam z moimi zaprzyjaźnionymi rehabilitantami, że bardzo trudno w takich chustach dziecko prawidłowo ułożyć. No ale liczę, że mnie przeszkolą i będę wiedziała jak to robić :-)

Do góry