reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
nom chyba najbardziej świruje teściowa i prawie codziennie przynosi jakiś ciuszek dla wnusi-laleczki jak tylko jest w jakimś sklepie.
a tatuś to juz mi kiedyś zapowiedział że jak będziemy mieli córeczkę to to będzie jego księżniczka którą będzie rozpuszczał jak się da i ubierał całą na różowo - wtedy się buntowałam teraz póki co na ten róż pozwalam ale mam nadzieję że z resztą nie będzie tak jak zapowiedział:szok:

Flower - słodkie zakupki :-)

A ja dostałam właśnie maila,że oddadzą Nam pieniądze za ten nieszczęsny materacyk (chociaż nie spodobało mi się uzasadnienie,że sprzedawca zgodził się je oddać,bo tak naprawdę łaski nie zrobił... towar był zakupiony, nie doszedł do Nas, wrócił do niego - jego wina!!!),no ale najważniejsze,że nie jesteśmy w plecy :-):-)

Super zakupy dziewczyny:-)

Taycia dobrze, że odda a mówić to on sobie może co chce, nie Twój problem. To były Twoje pieniądze, jego wina, że nie umie nadawać paczek:tak:

Taycia- ekstra że oddadzą kasę.
Mi łóżeczko też wymienia koleś. No i na własny koszt odbiera te co jest poniszczone.
A pościel- już jedzie. Choć nie ta co zamawiałam... ech allegro. Czemu ci sprzedający nie kontrolują swoich aukcji! Jak nie ma jakiegoś wzoru to co to za problem wyrzucić zdjęcie?
A nauczkę mam na przyszłość. Zanim kupię zapytam czy jest, dobrze, że tak z wózkiem zrobiłam. Na aukcji jak wół dostępne od ręki. A jak zapytałam koleś mówi 8 -10 tygodni! No chyba go bóg opuścił:wściekła/y:

Marcelina ja też się zastanawiałamnad kupnem czegoś takiego - jak dla mnie dużo chcą za taką zabawkę, jak nie wiadomo czy to się sprawdzi w ogóle. ale nam się poszczęściło i dostałam taką *K* STERNTALER Imitująca bicie serca Osiołek Emmi (1723533881) - Aukcje internetowe Allegro po mojej chrześnicy, u nich się nie sprawdziło - ale to może też dlatego że dostała tą zabawkę jak miała już 2 miesiące- u nas może się sprawdzi jak będzie od pierwszych dni życia. ale 100 zł bym nie dała żeby sprawdzić czy zadziała uspakajająco na dziecko.

reklama
Do góry