o ile pamiętam to na ujastku kazali koleżance kupić sobie lewatywę... przed ccnie trzeba???? mojej koleżance i siostrze robili..... tez się zastanawiałam po co...
reklama
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Lewatywa przed cc jest zalecana ze względu na to, żeby po operacji nie musieć przez jakiś czas korzystać z dwójki kiedy rana bardzo boli, tzn tylko dla wygody pacjentki- takie info znalazłam;-)
Ale z drugiej strony to otwarcie jamy brzusznej więc myślę że podczas operacji nie powinno być w środku nic zbędnego bo to może czasem utrudnić... nie wiem
Ale z drugiej strony to otwarcie jamy brzusznej więc myślę że podczas operacji nie powinno być w środku nic zbędnego bo to może czasem utrudnić... nie wiem
Ostatnia edycja:
A ja nie zakupuje lewatywy, gdyz najzwyczajniej sie tego boję Ale za to siedze sobie na all i licytuje :-) oto mój pierwszy dziś nabytek *WELURKOWY PAJACYK Z DELFINKIEM*62 cm* (1720307003) - Aukcje internetowe Allegro za 40 min. nastepne
Oli.B
Fanka BB :)
a ja się lewatywy nie boję, i sobie sama ją zrobię w razie W a ty Oli możesz się ze mnie śmiać
a nikt się tu nie śmieje , przecież to nawet całkiem przyjemne może być
a nikt się tu nie śmieje , przecież to nawet całkiem przyjemne może być
tu już przesadziłaś
Oli.B
Fanka BB :)
tu już przesadziłaś
Wy sobie dobrze robicie lewatywa a ja piwem :-) obym tylko nie zaczęła dziś rodzic...
I wygrałam kolejne aukcje :-)
*BODY CARTER'S*6 m* (1720309010) - Aukcje internetowe Allegro
*CALVIN KLEIN*4pack BODY*0-3 m* (1720308888) - Aukcje internetowe Allegro
*PASIASTE BODY ZE ZWIERZĄTKAMI*56 cm* (1720308817) - Aukcje internetowe Allegro
I wygrałam kolejne aukcje :-)
*BODY CARTER'S*6 m* (1720309010) - Aukcje internetowe Allegro
*CALVIN KLEIN*4pack BODY*0-3 m* (1720308888) - Aukcje internetowe Allegro
*PASIASTE BODY ZE ZWIERZĄTKAMI*56 cm* (1720308817) - Aukcje internetowe Allegro
Bishopka- jak cos to lewtywy kupowac nie musisz bo w Oławie uzywaja tych samych co sa w aptece
Co do robienia jej samemu w domu. Na szkole rodzenia połozna mówiła ze ona zalecałby ja wykonac w szpitalu niz samemu w domu, lewtywa wzmaga czynnosc skurczowa a nigdy nie jestesmy pewne na jakim etapie w domu jestesmy i czy lewatywa niebezpiecznie sobie akcji nie przyspieszymy a wszpotalu to zawsze po kontrola poloznych. I poleciła zakupienie nakładek na kibelek coby swobodnie usiasc
Co do robienia jej samemu w domu. Na szkole rodzenia połozna mówiła ze ona zalecałby ja wykonac w szpitalu niz samemu w domu, lewtywa wzmaga czynnosc skurczowa a nigdy nie jestesmy pewne na jakim etapie w domu jestesmy i czy lewatywa niebezpiecznie sobie akcji nie przyspieszymy a wszpotalu to zawsze po kontrola poloznych. I poleciła zakupienie nakładek na kibelek coby swobodnie usiasc
reklama
Podziel się: