reklama
Właśnie wygrałam aukcję z laktatorem medela. Postanowiłam zaryzykować, skoro tak go polecacie. Mam nadzieję,że się sprawdzi.
Przy Filipie miałam ręczny taki zwykły i był do bani. Doprowadziłam się nim do zapalenia piersi, bo miałam nawał, a on dobrze nie odciągał. Może teraz będzie lepiej. :-)
Przy Filipie miałam ręczny taki zwykły i był do bani. Doprowadziłam się nim do zapalenia piersi, bo miałam nawał, a on dobrze nie odciągał. Może teraz będzie lepiej. :-)
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Mam wielką prośbę odnośnie antyseptyku Octanisept, otóż kupiłam dziś z zamiarem używania go do gojenia pępka i nie bardzo wiem jak go używać? Czy psykać na pępek i nadmiar delikatnie usunąć gazikiem czy psykać na gazik i delikatnie oczyszczać czy na patyczek higieniczny i delikatnie oczyszczać?? Może któraś z mam używała? Kupiłam go też z myślą o sobie i pielęgnacji szwów po porodzie;-)
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
myszka, psikasz na pępek i 'wycierasz' patyczkiem zbierając jednocześnie brud. A krocze, kładziesz się na łóżku, zginasz nogi i je rozstawiasz, psikasz i sobie tak leżysz 10-15 minut i wietrzysz.
myszka1987
Mama Mikołaja:)
mucha dzięki:-) a czy to szczypie tak jak spirytus?? Bo muszę sie psychicznie przygotować jakby coś
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
myszka, najprzyjemniejsze nie jest, ale tylko pierwsze kilka sekund, no i na pewno nie zwijasz się w kłębek bo tak szczypie. Da się przeżyć
reklama
Podziel się: