reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

cocies-super fotelik zrobiłaś extra interes :-) mi też się udało kupić na allegro w licytacji fotelik bebe confort creatis nowy wart ponad 500zł. a używane najtańsze chodziły po 250zł, ja wylicytowałam za 41 + przesyłka 30 wyniósł mnie razem 71zł. w extra stanie do tego dokupiłam wózek już nowy bebe confort high trec i fotelik pasi jak ta lala.
Koszulki śliczne -gratuluję udanych zakupów :-)

reklama
Laseczki fajne wasze rzeczy.
Ja tylko na sek. mam pytanie czy któraś stosowała linię kosmetyków dla dzieci MUSTELA? Proszę o opinie. W aptece niedaleko są ogromne promocje a ja nie znam tej firmy i kusi mnie tym, że to 1 kosmetyk do kąpieli a po jest balsam zamiast oliwki. Dziękuję z góry za wszystkie odp.

COKIES, LANA niezle oferty te Wasze foteliki!

MEGMARÌON maxi cosi bardzo praktyczny!

COKIES bardzo fajna koszula, uwielbiam ten kolor!

AKUTAN niestety jeszcze sie z tymi kosmetykami nie spotkalam nie poradze...

Ostatnia edycja:
Akutan, ja sprobowałam przy Nati Mustelli i było ok. Tzn nie było alergii,skórka po ok,ale tez nie widziałam róznicy miedzy ich kosmetykami a tymi zwyklejszymi,tańszymi...i zostałam przy nich ostatecznie. Jak to mówią,bo jak nie ma róznicy to po co przepłacać???Takze jak masz duzą promo w aptece to mysle ,ze mozesz sie skusić,ale za duzo nie kupuj tez bo akurat twoje dziecko moze byc uczulone i co wtedy??? no tak,jest allegro:)!Ale wiesz o co chodzi....:)

akutan ostatnio nam położna mówiła że zaczęła pracować na tych kosmetykach z Musteli i się baardzo ni mi zachwycała, fakt cena niezbyt niska ale ponoć kosmetyki dla dziecka są super.

reklama
PACZKA OD MAMY DOTARŁA :-) tylko 9 pracujących dni,ale jest... jest wszystko :-) Jejuśku jaka szczęśliwa jestem...
teraz jeszcze niech oddadzą mi kasę za materacyk i w ogóle będę w niebie :-D

Do góry