reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Devi - bardzo sexi ten biustonosz za 55 zł :-)
Gabinia - piękny,ale jaki drogi!!!!:szok::szok:
Cokies - pościel śliczna!
LANA - materacyka nie zobaczę na oczy,ale chciałabym chociaż dostać zwrot pieniążków!

reklama
devi mi też się podoba, a jaki rozmiar wzięłaś- swój dotychczasowy czy większy? Ja mam 2 bawełniane- nie są seksi, ale wygodne- po domu jak znalazł:)
Gabinia :-p tak mi się Twój podoba:tak:
A czy oillan nie jest od 6 miesiąca?

Piękne te Wasze zakupy, a u mnie już tylko kosmetyki zostały:-)

na tej aukcji sa podane mniej wiecej wymiary dla kazdego rozmiaru. Ja wzielam ten rozmiar gdzie miescialam sie w dolnych granicach. I powiedzialabym ze teraz jest idealny no moze z ciut luzem. Ogólnie mysle ze wystarczy i wiekszy nie byly potrzebny...choc nie wiem jak cycki faktycznie rosn ale jak cos te dwa bawelniane z drugiej akucji sa za duze wiec awaryjnie wieksze miseczki mam.

devi ladniutki ten staniczek
ja w przyszlym tyg popatrze bo teraz do mamy jade a tam na wiosceto nie ma takich gadzetow
a do miasta raczej nie bede sie wybierala....
ale musze koniecznie juz dokupic reszte brakujacych rzeczy...

oillan jest od 1 miesiąca :)
a stanik super wygodny.... inne mnie piją w każdym miejscu a ze mam 85G więc nie łatwo kupić inny ;/

A to coś mi się pomyliło:)
Jakby nie było dobry stanik to podstawa, a że im większy biust tym trudniej coś sensownego kupić to racja. Ja mam C więc mogę wybrzydzać.

A kusi mnie wizyta u brafitierki coby mi dokładnie zmierzyła i dobrała odpowiedni rozmiar i model- może po ciąży jak znajdę jakąś w pobliżu to się wybiorę...

edit. Gabinia jednak znalazłam coś takiego:
Oillan: Przeznaczona jest do codziennej pielęgnacji skóry niemowląt powyżej 6 miesiąca życia, a w przypadkach dermatologicznie uzasadnionych - powyżej 1 miesiąca życia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry