reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

LANA to super,że tak okazyjnie bo ja też kupiłam na Allegro za 20zł i miał być nie używany tylko bez metki a cena taka bo wstępnie wyprawy w proszku dla dzieci a jak go dostałam to: był używany, prany kilkakrotnie, był ślad po żelazku a rzepki nie chciały się zapiąć... Zostałam oszukana ale jak zwykle nie walczyłam o swoje tylko nie wystawiłam komentarza... Byłam głupia ale trudno:wściekła/y: Pózniej kupiłam nowy i mam;-) A becik... hmm nie wiem myślałam że bez tego da się obejść, w sumie ja mam bo dostałam w prezencie ale bawełniany kocyk w ostateczności nie wystarczy?? Nie wiem, nie znam się...

reklama
A my wczoraj kupiliśmy takie to osłonki na piersiaczki :
Osłonki Silikonowe na Piersi AVENT Standardowe MK (1677027808) - Aukcje internetowe Allegro
i pampersy :
Pampers%20Simply%20Dry.jpg

96 sztuk za 8 euro ... chyba dobra promocja.. wzięliśmy te 4-9 kg,ale nadal nawołuję Męża do rozsądku żeby kupić takie 3-6 kg,a on,że jego Syn mały nie będzie :eek::-D:-D:-D

Taycia mój też mi mówi,że nasze dziecko będzie duże i żebym takich małych pieluch nie kupowała. Może od razu kupmy takie od 7kg:-D

taycia, nie chcę Cię martwić ale te pampersy są 'ekonomiczne' - nie mają gąsieniczek i są troszkę gorsze jakościowo od zwykłych pampków. Te kupiłam raz (bo w PL też cena jest znacznie niższa) ale drugi raz się nie pokusiłam...

Maggie - no dokładnie :-)hahaha :-D
Mucha - dzięki za opinię... więcej już tego rodzaju nie kupimy,ale póki są to spróbujemy je użyć ;-)
Megamarion - bardzo ładny kocyk :-)

taycia, bez obaw - te pieluchy nie sprawdzają się jak dziecko dużo się rusza, bo zsuwają się z brzuszka bardzo, ale tak to ani odparzenia ani inne rzeczy nie miały miejsca. Dlatego stosowaliśmy je głównie na noc, kiedy Li mniej była aktywna i było ok :-). I na pewno nie można powiedzieć, że są tragiczne, no ale lepsze bywają :-D

Megmarion słodki ten kocyk:)

Ja właśnie dla rozluźnienia po raz kolejny oglądałam sobie ciuszki młodej ,które leżą w pudłach bo chyba nigdy się nie doczekam aż będą leżeć w szafie!!!

reklama
Taycia -miałam te same osłonki tylko w różowym pudełeczku -byłam z nich bardzo zadowolona :tak:do cyca przyklejałam je na ślinke :-pa pampki słyszałam o nich to samo co pisze mucha ,że te pomarańczowe są takie niezbyt ,ale sprawdź sobie .
Megamarion-kocyk super świetny na lato bo ażurowy :tak:przynajmniej bobo się nie zapoci.

Do góry