reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
a ja kupiłam właśnie elektryczny laktator TT za 219 zł w promocji :-D w zestawie z buteleczką, wkładkami laktacyjnymi, pudełeczkiem do mrożenia mleka i pudełkiem do sterylizaji i jestem zadowolona :-)

taki, tylko że różowy - poszewka + poszwa+poduszka+ kołderka+ ochraniacz + gratis becik.
Komplet pościeli z ochraniaczem 140x70 Amy Giraffe - sklep dla dzieci – 2o2.pl

Megmarion śliczna pościel:)

Kolejne negocjacje daty we wtorek :-D
Kurde czy do szpitala mogę już zabra ten cud lek?? :zawstydzona/y:, żeby mi dziecka nie zabrali, żem taka wyrodna :-D

Oli u mnie w szpitalu od razu zgłaszasz,że nie będziesz karmić. Mija koleżanka zaraz po porodzie zazyła ten lek, o którym mucha pisze i miała problem z głowy...

Megmarion to fakt, trzeba być uważnym, bo drewex ma pościel tylko 100x135 i o tym uświadomiła mnie pani w sklepie i dobrze, bo pewnie też zakupiłabym mniejsze wypełnienie . Ale, że tak mi się ich pościele podobają to i wypełnienie pod to większe kupiłam.

Oj to szkoda...ale mimo wszystko spróbowałabym zwęzić poszwę, bo szkoda- a wystawiając na all możesz dużo stracić.
Ja chce ten wzór z chipciem Pościel Drewex Hippo 3 elementowa K3 Poznań (1696308623) - Aukcje internetowe Allegro i tylko poszwę i ochraniacz...

- przybornik super sprawa -też ostatnio się na allegro za jakimś ciekawym rozglądam,na bank się przyda :tak:
- ja mam tylko otulaczek rożka nie kupowałam stwierdziłąm ,że jak dla mnie to nie ma sensu rodzę w lipcu nie będę zawijać młodego w upały w taką kołderkę a kupiłam za to cieniutki otulaczek Motherhood i mam 3 kocyki wiec w moim przypadku to zbędny zakup.
- agulalula-gratuluję zakupu!!!!:-)
- karolaola-piękna pościel :-)
- megmarion -śliczna pościel :tak:a tą z drewexu szkoda by mi było sprzedać za pól ceny ja bym ją jednak zwężyła z każdej strony po kilka cm. i nic by nie było widać

Ostatnia edycja:
PRZYWIEŹ DO MNIE JA CI ZWĘŻĘ :-)do dupy z taką krawcową która nie umie takiej prostej rzeczy

- przybornik super sprawa -też ostatnio się na allegro za jakimś ciekawym rozglądam,na bank się przyda :tak:
- ja mam tylko otulaczek rożka nie kupowałam stwierdziłąm ,że jak dla mnie to nie ma sensu rodzę w lipcu nie będę zawijać młodego w upały w taką kołderkę a kupiłam za to cieniutki otulaczek Motherhood i mam 3 kocyki wiec w moim przypadku to zbędny zakup.
- agulalula-gratuluję zakupu!!!!:-)
- karolaola-piękna pościel :-)
- megmarion -śliczna pościel :tak:a tą z drewexu szkoda by mi było sprzedać za pól ceny ja bym ją jednak zwężyła z każdej strony po kilka cm. i nic by nie było widać

Ja też kupiłam ten otulaczek za prawie 50zł a cieniutki jak pieluszka flanelowa i mam nadzieję że mój młody go zaakceptuje bo siostra jak włożyła swoje dziecko do niego to szału dostało i nie znosiło być krępowane :-D Słyszałam że niektóre dzieci nie lubią być krępowane ale mam nadzieje że w moim przypadku się przyda:-/

reklama
myszka ja kupiłam na allegro wygrałam licytację i z kosztami przesyłki zapłaciłam około 25zł.:tak:-więc dużo mi nie wyszło też mam flanelowy ,bardzo mięciutki -jeśli mały nie zaakceptuje to dużo nie stracę ale rożek ma to samo zastosowanie czyli krępuje ruchy tyle,że jest o wiele grubszy

Do góry