reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
TAYCIA nie martw sie jeszcze na zapas, opowiem Ci na poprawe humora moja historie ostatnia z poczta polska7 miedzynarodowa:moja mama wyslala nam kartke na dzien dziecka- 25.05.11 priorytetem.1 czerwca, 2, 3....nic nie doszlo...jakis tydzien temu mama dostala kartke z powrotem ze adresat nieznany (mimo ze adres ten sam i imie i nazwisko jak zawsze he he), zerwala ta kartke i jeszcze raz wrzucila list do skrzynki, no i po 2 dniach, a wlasciwie po prawie miesiacu kartka na dzien dziecka doszla....

Taycia -bidulko współczuję ale trzymam kciuki aby przyszła jak najszybciej,moja mamę za taki numer bym chyba za uszy na balkonie na klamerkach powiesiła:tak:
Dziś właśnie doszedł kurierem mój materacyk do łóżeczka teraz tylko łóżeczko w przyszłym tygodniu ma dojść no i zostaje po narodzinach młodego wózio:-)

Taycia moje paczki do Uk i z powrotem ida różnie od 7 do 14 dni, więc głowa do góry, dojdzie, tym bardziej, ze jest zadeklarowana wartość.

A ja po niezbyt udanej wizycie postanowiłam sobie poprawić humor i weszłam do komisu dziecięcego i kupiłam
MOTHERHOOD FASOLKA PODUSZKA DO KARMIENIA no. wzory (1691332884) - Aukcje internetowe Allegro
bo już raczej nie kupię węża do spania to choć to mi będzie pomagać w karmieniu. Zapłaciłam 20zł i mam dodatkową zdejmowaną poszewkę- stan podusi idealny, ale się cieszę:-D
Do tego dobrałam elegancką koszulę dla młodego- będzie na Boże Narodzenie:laugh2: i pare czapeczek. Aż mi się humor poprawił:)

KAROLAOLA-super zakupki sobie sprawiłaś :-) i za jaką cenę :tak:-extra.
humorek też sobie poprawiłam i samopoczucie również oczywiście też zakupkami.Kupiłam sobie śliczną bluzeczkę z bufkami na drobne guziczki ale to dopiero do nałożenia jak młody zrobi wyprowadzkę z mojego brzusia:-Dale cycki jak w niej wyglądają:-p bajka :-D do tego kolczyki też kupiłam a co se będę żałowała i żeby nie było ,że tylko dla siebie bo młody dostał kolejne 2 pary mini skarpetek :-) córa też co nieco skorzystała:tak:

karolaola nie ma to jak zakupy na poprawę humoru, prawda?

A propos poczty to moja mama dostała dzisiaj kartkę od siostrzenicy z wakacji w meksyku na których była w lutym:)

:-Dhi hi hi dobre maggie-dobrze ,że gołąb pocztowy jeszcze tej kartki w dziobie nie przytargał:-Dchoć podejrzewam ,że byłby 100x szybszy od naszej poczty :-D

reklama
LANA ja nie wiem skąd u Ciebie tyle siły żeby na zakupy i to pociążowe, ja nie mam siły się zebrać żeby chociaż jakieś rybaczki czy spodenki wygodne kupić...:zawstydzona/y: Jak patrze na Twoj suwaczek to zazdroszczę energii;-)

Do góry