reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

A ja to ciągle znajduję coś co jeszcze się przyda:no:

W Rossmannie od czwartku-30.06 jest promocja:
2 paczki pampersów za 89,99 i do tego chusteczki pampers za 1 grosz.
Ja się zaopatrzę w te 3-6 kg tak myślę...

reklama
LANA - materacyk fajniutki :-) ja na mój czekam już tydzień... powinien być lada chwila ... :happy:
Karolaola - mam identycznie.... :-) co chwilę znajduję coś,co może się przydać :-)

Mamy ten wątek wyprawkowy, to będe chyba przez tydzień przeglądać! Ja jeszcze nic nie mam przez tą magisterkę cholerną! Jedynie co to sobie upatrzyłam w salonie w czestochowie, wózek z navingtona. Musze tu poszukać no forum czy coś już mamy pisały na jego temat! Strasznie mi się kalsyki podobają, myśle o ramie corvet albo galeon. Zalezy mi zeby wozek był bezpieczny, bo jak czytałam to wszyscy pisza o duzych gondolach, a nikt nic o bezpieczeńśtwie nie wspomina! Myslałam też o kółkach pompowanych, no i gólnie żeby jakoś wizualnie był przyzwoity. Co do tych pozostałych rzeczy, to własnie liste robie ;-) oj długa jest, długa! ;-)

arriva1-teraz to musisz mieć turbo doładowanie na zakupach aby je wszystkie ogarnąć w takim czasie :-).Z listą napewno będzie Ci łatwiej a jak czegoś nie będziesz wiedziała to pytaj napewno w miarę możliwości pomożemy i doradzimy :-)

Mamy ten wątek wyprawkowy, to będe chyba przez tydzień przeglądać! Ja jeszcze nic nie mam przez tą magisterkę cholerną!
się nie przejmuj- ja nie pisałam teraz magisterki, siedzę w domku a nic jeszcze nie mam:) prócz ciuszków. Chyba dlatego by sobie nie uświadamiać tego faktu, że to już tuż tuż. Chociaż po wczorajszym alarmie to powinnam wsadzić silniczek w tyłek by wszystko skompletować

Ostatnia edycja:
A ja to ciągle znajduję coś co jeszcze się przyda:no:

W Rossmannie od czwartku-30.06 jest promocja:
2 paczki pampersów za 89,99 i do tego chusteczki pampers za 1 grosz.
Ja się zaopatrzę w te 3-6 kg tak myślę...

Rossmann tańszy od makro (pieluszki i chusteczki) i od reala (kosmetyki) :)
Na wszelki wypadek już dodałam do "ulubionych" stronę z wszystkimi sklepami w Krakowie, łącznie z godzinami otwarcia hi hi

Ja kupiłam jedną malutką paczkę 2-5kg, wielką pakę 3-6kg i jeszcze huggies dla spróbowania.
Aha, znajoma z branży pampers mi mówiła, żeby nie brać chusteczek w 4-paku bo są gorzej nawilżone niż w 2-paku i coś w tym musi być bo mi wczoraj sąsiadka to samo mówiła..hm...

mucha- ja mysle ze cos w tym moze byc..bo np. 4-pak jest produkowany pod Polske i tak jak np. z proszkami bywa produkcja dla PL czesto jest gorsza jakosciowa niz produkcja do np. Niemiec...i wcale nie jest powiedziane ze wraz ze zwiekszona iloscia opakowan zbiorczych pogarsza sie ich jakosc ;-) moze akurat 4-paki sa robione tylko pod PL stad ich najslabsza jakosc

devi, miałam i 4pak i 6 pak i naprawdę nie zauważyłam różnicy. Używam pampersa z aloesem. Nie wiem czy to ma znaczenie(marka i rodzaj). Te chusteczki dla mnie są wystarczająco wilgotne, a może nawet trochę za? Bo muszę czekać aż pupa Li wyschnie (mam jakąś schizę że nie zakładam pampersa na mokrą pupę)

reklama
wiesz, nie którzy tez nie zauwazaja róznicy pomiedzy proszkiem z produkcji dla Polski a dla Niemiec. Jesli Ty nie widzisz róznicy to tylko dobrze ale czym wiecej informacji tym lepiej dla nas( choc za duzo ich tez miesza w głowie:confused:)...a może to tylko plotki.
Kazda pewnie kiedys osobiscie sprawdzi :)

Do góry