reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

ja też podbieram mężowi skarpetki (on mi zdecydowanie rzadziej bo mam też sporo babskich) a najlepsze że cały ten tydzień podbieram mu też bokserki i chodzę w nich po domu jak w spodenkach krótkich bo w żadne swoje się już nie mieszczę :D

reklama
Biedroneczka - dobrze mówisz! tak być powinno. Ja napisałam do Allegro to mi odp.że oni nic poradzić nie mogą,że to trzeba wyjaśnić między sobą... no nie, ekstra świetna pomoc!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Ja często nosze koszulki mojego Męża ,a od ciąży jego dresy,bo są mega duże i nie cisną :-) skarpetki też czasami uda mi się zabrać... :-)

Komentarz mozna zawsze zmienić na allegro, nawet juz wystawiony, dlatego Marcelina powinnas wystawic negatywa i dopisać,że zdjęcia do wglądu, a do Pani napisać e-maila,że sprawa kwalifikuje się do sądu. (nie wiem co było napisane w aukcji ale wiem, że tak można) zwłaszcza jak masz jeszcze te aukcję w zakładkach - masz dowód.
Ja kiedyś zamawiałąm na allegro posłanie dla psa i czekałam na nie 1,5 m-ca a miało być 10 dni, rozpoczełam spór z allegro i od razu przysłal mi facet posłanie z zabawką dla psa :-) Więc kochane, nie ma co sie bać, każdy ma swoje prawa, konsument także. Wystawiam rzeczy na allegro, to wiem co piszę ;-)

Komentarz mozna zawsze zmienić na allegro, nawet juz wystawiony, dlatego Marcelina powinnas wystawic negatywa i dopisać,że zdjęcia do wglądu, a do Pani napisać e-maila,że sprawa kwalifikuje się do sądu.]

Nie można edytować komentarza.. można dopisać tylko komentarz do komentarza sprzedającego i to zrobiłam.. ale co mi po tym jak mam negatywa na koncie :wściekła/y:
To jest ten użytkownik Informacje o Użytkowniku MARIO111_2006 - Aukcje internetowe Allegro

Najlepsze jest, że tak jak pisze Taycia- allegro sie nie wtrąca w komentarze, jest nawet zapis, że Uwaga: Nie usuwamy komentarzy wystawionych w ramach „odwetu” lub w wyniku nieporozumienia między Kontrahentami.

Kurde, zmieniałam komentarz, ale to chyba w czasie zaraz po wystawieniu, tak jak wystawiasz towar to do iluś tam chwil mozna zmienić opis. A tak to faktycznie jest tylko unieważnienie :-(Marcelina zawsze możesz opisać na innych stronach uzytkownika, choc w mysl zasady jak ruszysz gó..o to zaczyna smierdzieć moze lepiej tego nie robić. A odpowiedz do komentarza napisałabym chyba bardziej mocnymi słowami, ale juz po fakcie. A ogólnie to baba jakaś tak jest trochę dziwna, tu jeden komentarz i facet jej dobrze odpisał :
sprzedający kompletnie nie jest zainteresowany towarem jaki sprzedaje, na kilka moich podstawowych pytań nie miał pojecia. towar nie był sprawdzony przed wysyłką -opakowanie w środku było w połowie zniszczone-a to na prezent.stąd tylko NEUTRALNY !!!
[Odpowiedź z:śro 15 gru 2010 23:53:14 CET] Towar sprawdzamy przed wysyłką widocznie opakowanie musiało się uszkodzić podczas transportu. Jeśli chodzi o pytania została Pani poinformowana iż w sprawach technicznych należy się kontaktować z pomocą którą zapewnia Producent.
Poza tym ona ma pozytywne komentarze, jako kupujacy, nie sprzedający.

Ostatnia edycja:
Właśnie na all brakuje pomocy, która mogłaby utrzec nosa tym, którzy są nieuczciwi lub dają negatywy 'w odwecie'. Ja kupowałam firankę, czekałam na nią ponad 3 tygodnie, wysłane 3 maile bez odpowiedzi,więc dałam neutrala,bo po otworzeniu sporu ,nagle po 2 dniach firanka dotarła do adresata,a oni mi negatywa,że długi okres czasu na zapłatę (płaciłam tego samego dnia i miałam pdf z wyciągu z banku do wglądu) i nie polecają....aż się nóż otwiera! zraziłam się,bo człowiek jest uczciwy,a oszuści i kłamcy robią co chcą i pozostaje to zachowanie w większości bezkarne.....

reklama
Do góry