reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Szczerze to otworzyłam paczkę chusteczek z 6-packu (pampersa) i uważam,że są świetnie nawilzone, ale to może dlatego, że nie miałam tych w 4-pcku. :-D
A ja dziś czekam na karuzelkę do łózeczka, mam nadzieję, ze wreszcie przyjdzie.

reklama
Dziewczynki, a ja chciałam Wam polecic mokre husteczki z tesco,tej firmy GAGA. My kupujemy premium( takie fioletowe) od dobrego pol roku( bo dopiero wtedy je spróbowałam i pokochałam;-) ),pomijam cene za 4-ro pak 12 zł,ale dla mnie są wprost idealne. stosowaliśmy multum tych hustesczek i a to ktores za mokre a to za suche a to miały ten taki śliski syf co na pupie zostaje( osobiscie tego nie lubie,ale wiem,że niektorzy tak. To rzecz gustu oczywiscie:) ),a to uczulały ( nivea,huggies,ale tez nie wszystkie rodzaje! niektore były ok). Ja nie mówię,że pamersa czy huggiesa,nivea itd są złe. Są takze rodzaje wsrod nich ktore takze nam bardzo pasowały. No,ale jak znalezliśmy takie ktore autentycznie niczym nie odbiegają pod wzg jakości od tych tzw markowych drogich,to po co przepłacać????zwłąszcz,ze to jest cos co idzie jak woda!!!
Poprobujcie,moze i Wam beda pasowały?

A ja dostałam dzisiaj pocztą 5 bodków z krótkim rękawkiem... są śliczne i zapłaciłam za wszystko 6,25 euro :-) $(KGrHqYOKkIE3sW)IRH)BN+M9G)pDg~~_12.JPG

Nio nie miałam,ale akurat takie z krótkim rękawkiem potrzebowałam... teraz czekam na wielką pakę 4kg od mamy :-) wreszcie zobaczę na żywo moje wszystkie zakupy z all :-D

jej mi dzisiaj, niespodziewanie, sasiadka przyniosla caly karton ubranek po synku...ale tego teraz mam :) A spodni chyba z 50 szt sie uzbierało

reklama
Do góry