reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Bardziej cieszy mnie to, że ja mam tak samo. U mnie w domu np giną skarpetki i większość par nie ma swojej drugiej połówki:-D

To Wam zdradzę, że u mnie tak było przez 3 lata, a teraz kupiłam w makro i go sporcie kilka sześciopaków białych, czarnych i szarych skarpetek, w których chodzimy "razem" (oczywiście mam kilka typowo babskich) i problem jak ręką odjął :p

reklama
To Wam zdradzę, że u mnie tak było przez 3 lata, a teraz kupiłam w makro i go sporcie kilka sześciopaków białych, czarnych i szarych skarpetek, w których chodzimy "razem" (oczywiście mam kilka typowo babskich) i problem jak ręką odjął :p

O a ja myślałam, że jesteśmy jedyną parą, która chodzi razem w skarpetkach:-)
Ale mi dobrze:-D

Z jakim uzasadnieniem ten negatyw? Że ciuszki były w idealnym stanie, a Ty nie dowidzisz?:eek:

napisałam im i tak delikatnie

Wszystko byłoby idealne w 100 % gdyby nie to, że część ciuszków była naprawdę zniszczona i poplamiona.. ale jako, że było ich naprawdę dużo to te parę sztuk "przeboleję" ;)
Brak komentarza

dostałam negatywa i komentarz

allegrowicz OSZUST!!!wszystko było uprane i czyściutkie.ZERO PLAM,ZERO DZIUR!!!NA AUKCJI CZYT.,,UBRANKA W STANIE DOBRYM"TZN WIDOCZNE ŚLADY UŻYTKOWANIA A RACZEJ PRZY TAK MALUTKIM DZIECKU PRANIA!!! KUPIŁA PANI 70SZT ZA 200ZŁ-3ZŁ ZA SZT FIRMOWE RZECZY!!

zażądałam unieważnienia..ale do tej pory cisza..

Szkoda, że nie odesłałaś tego- choćby po tym jej komentarzu, coby sobie zobaczyła te ubranka. A to do kogo się zwraca z prośbą o unieważnienie- do tej babki?
Ja dostałam śpiworek- miał być idealny, a okazał się co najwyżej dobry i napisałam grzecznie, że nie tego oczekiwałam i żądam zwrotu pieniędzy i śpiwór odsyłam. Babka od razu przystała na to i jeszcze koszty przesyłki wróciła, ale widzę takie sytuacje to rzadkość.

reklama
Marcelina co to za uzytkownik? To juz poprostu chamstwo za neutrala wystawiac negatywa.
Dlatego wg mnie system komentarzy na alllegro jest źle rozwiazany, pierwszy komentarz powinien wystawiac sprzedawca jak dostanie kase, bo przelew dostal, a dopiero potem kupujuacy, a nie odwrotnie bo z jakiej paki. Potem jest tak ze mimo prawdy kupujacy wystawia Ci w odwecie negatywa tylko po to by i tobie psuc opinie lub wyrownac swoj rachunek, a przeciez za co tu negatyw ty wpacilas pieniadze wywaiazalas sie ze swojej czesci zobowiazania, a ze jestes niezadowolona z zakupu, bo w opisie bylo co innego niz w rzeczywistosci. Pozatym co to oznacza ciuszki noszace slady prania i noszenia, nie oznacza ubranek kompletnie starych i nie nadajacych sie do noszenia, przeciez przy tak malych dzieciach ciuszkow nie zniszczysz niewiadomo jak, no chyba ze chodzi w nich cale przedszkole, lub ten ktos co je sprzedawal tez mial je juz po kilku dzieciach, ehhh ludzie

Do góry