reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Szuszu- ja nie mam zdania tylko słucham co mi podpowiadają:) Wiktorek to nasze 1 dziecko.
Nawet nie wiem jak ja tą kruszynkę będę pakowała w te malusie rzeczy.:-)

I ja poczyniłam zakupy na tzw. "szmateksie":-) kupiłam 2 sztuki spodenek, bluzeczke i spiochy za cale 30 zl.:-D Moj tez nie chcial z poczatku kupowac uzywanych, ale powiedzialam mu ze nie musi tam ze mna chodzic i chodzi, a nawet grzebie ze mna :happy2: Jak moj synus zlokalizuje ladowarke do aparatu to zrobie fotki i wkleje linka, teraz wklejam tylko linka ciuszkow, ktore licytuje
EXTRA wyprawka CHLOPIEC 0-3-6 , 56-62-68 I NOWE (1564855453) - Aukcje internetowe Allegro jakby udala mi sie licytacja, to juz dla maluszka nic z ciuszkow nie bede potrzebowala, na razie ;-)

Taycia-ciuszki super ,ja też kupuję na allegro i jestem bardzo z nich zadowolona,kupiłam tez część nowych ale większośc mam używanych i są jak nówki:tak:
Bishopka-walcz na aukcji :tak:bo warto ciuszki są piękne ,na podobnej aukcji kupiłam 66 szt.ciuszków i są piękne ale zapłaciłam z przesyłką 500zł. ale już nic nie muszę dokupować aż do 6 mieś.:-)-naprawdę się mi opłaciło ,bo koszt tych ciuszków wyceniłam na około 1500zł. -a Tobie może uda się kupić o wiele taniej -trzymam kciuki i powodzenia w licytacji:-)

Bishopka - walcz dzielnie! ubranka słodkie :-)
Lana - ja mam sporo kupionych nówek,ale wiadomo,że czasami można wyrwać fajne , mało zniszczone rzeczy za małe pieniądze :-)

reklama
Taycia super zestaw i cena zachęcająca:tak:

Bishopka ciuszki piękne, ale cena pewnie osiągnie swoje. Ale niewątpliwie warto. Tak jak Lana napisała ciuszki i tak wyjdą 3,4 razy taniej niż w sklepie. Trzymam kciuki i pochwal się jak wygrasz;)

Do góry